x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Kevin Spacey, în centrul unor noi acuzații de agresiuni sexuale în Regatul Unit

Kevin Spacey, în centrul unor noi acuzații de agresiuni sexuale în Regatul Unit

16 Noi 2022   •   17:20
Kevin Spacey, în centrul unor noi acuzații de agresiuni sexuale în Regatul Unit
Sursa foto: Hepta

Kevin Spacey este supus unor noi acuzații de agresiuni sexuale în Marea Britanie, a anunțat astăzi Parchetul Coroanei (CPS), citat de AFP.

"CPS a autorizat acuzaţii penale suplimentare împotriva lui Kevin Spacey, în vârstă de 63 de ani, pentru mai multe agresiuni sexuale asupra unui bărbat, între 2001 şi 2004", a transmis instituția, care a precizat că actorul american este acuzat de  victimă că a forțat-o "să se angajeze într-un raport sexual neconsensual".

Acesta a mai fost acuzat anterior de patru agresiuni sexuale în Regatul Unit, asupra a trei bărbați în perioada martie 2005 - aprilie 2013, când conducea un teatru din Londra. El a pledat nevinovat la audierea preliminară din luna iulie 2022 iar procesul va începe în iunie 2023. 

Totodată, în octombrie 2021, Kevin Spacey a fost găsit nevinovat, la acuzația de atingeri cu conotații sexuale, de către un tribunal civil din New York. Actorul Anthony Rapp l-a acuzat că l-ar fi pipăit în urmă cu 36 de ani, la o petrecere în Manhattan.

A mai fost învinuit de atentat la pudoare şi agresiune sexuală asupra unui tânăr de 18 ani într-un bar din Massachusetts, SUA, însă plângerea a fost retrasă.

Acuzațiile sexuale i-au adus grave prejudicii profesionale actorului, fiind scos din distribuția serialului "House of Cards" de pe Netflix, unde avea rolul principal.

Kevin Spacey este una dintre vedetele  Hollywoodului, câștigând de două ori premiul Ocsar pentru rolurile din "American Beauty" şi "Usual Suspects". 

 

×