x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden LA FEMININ / Obiceiuri multe şi uşoare în showbiz

LA FEMININ / Obiceiuri multe şi uşoare în showbiz

de Anca Stanescu    |    07 Noi 2008   •   00:00
LA FEMININ / Obiceiuri multe şi uşoare în showbiz

Lumea showbizului e plină de femei. Toate cu bagajele lor de moravuri, care mai de care mai grele şi mai putregăite. Rezultatul? Noţiunea de "imoralitate" s-a îmbogăţit foarte mult. Astfel că am de­cis să le analizăm, nuanţă cu nuanţă, dorinţa de parvenire şi ipocriziile de aşternut.



Ce i-a fost scris şi pus în frunte Cristinei Spătar? Nevoia obsesivă de a se întreţine cu banii bărbaţilor. A mai tare şi mai muncitoare artistă de prin parcări face acum pe vulpea moralistă... în gol, considerându-se şi o nevastă desăvârşită.

Poate că Alin Ionescu, nefericitul care s-a procopsit cu ea în rolul de soţie, se străduieşte cu greu s-o… ţie la un nivel acceptabil, material vorbind. Asta pentru că marea pasiune a guristei, chiloţeii de lux, este destul de costisitoare.

Dar ce nu face o femeie, atunci când a obosit să-şi mai scoată lenjeria intimă pe oriunde se nimereşte, întru progres carieristic şi bănesc? Recurge la marele pas, adică la compromisul suprem: parcarea într-un singur garaj. Trecutul amoros îi "accidentează" însă chiar şi acum imaginea, convorbirile şi instantaneele de sub duş cu amorul vieţii, Mirco Maschio, dezvăluind dedesubturi pe care nici o tonă de clor nu le-ar putea albi.

ALBINUŢA CU MULTE ACE
O altă vedetuţă care se crede mai serioasă şi mai muncitoare decât o albinuţă bâzâitoare este Andreea Spătaru. Pentru că a dat din aripi pe la câteva matinale, blonda şi-a asigurat bănuţii de buzunar. Însă fiţele ei de Milano costau mult mai mult, aşa că Andreea şi-a orientat busola spre un Boschet bine garnisit financiar. "Iubirea vine în galop şi dispare în vârful picioarelor", spunea Tudor Muşatescu.

În acest caz, marele amor s-a terminat cu pumni pe spinarea blondei. Scatoalcele au propulsat-o spre alţi bărbaţi cu stare, că doar nu era cazul ca Andreea să facă foamea prin buricul târgului! Acum, după atâtea saltele, ea visează un pat matrimonial alături de Sorin a’ lu Capone, cu o avere pe măsura… poreclei. Oare vom apuca vremurile când blonda se va hotărî să se întreţină prin banii ei? Pentru că este jenant să mănânci doar din "sponsorizări"...

IPOCRITA
Dezgolita Andreia de la Trident a muncit pe brânci şi niciodată nu a prestat vreun compromis pentru a avansa în carieră. A folosit intens şi fructuos microfonul la timpul şi la momentul potrivite. Şi-a făcut vreme şi pentru puţintică morală: "Pe mine şi pe Ion Ion Ţiriac ne-a legat o frumoasă prietenie. Nu am avut o relaţie de dragoste, nu am fost îndrăgostiţi unul de altul. Nu am fost logodiţi, nici măcar nu am fost plecată cu el din ţară", a susurat ingenuu blonda.

Eh, dacă ţi-a scăpat unul, dragă Andreia, nici nu se pune! Mai rămân şi alţi bogătaşi de stors… Sau, mă rog, "prieteni", aşa cum îi numeşti tu. Cu morala declarativă stai bine!

PARVENITA DE LUX
"Uitaţi-vă la el!", murmura înecându-se în admiraţie şi încolăcindu-şi buzele Monica Columbeanu. Se referea cumva la monumentul lui Ştefan cel Mare? Nu, la monumentalul Irinel. Pe care s-a suit pentru a culege din pomul cunoaşterii luxului cât mai multe roade.

Deşi se străduieşte să pozeze într-o femeie adorată şi dedicată familiei, Monicăi îi plesneşte tot mai des, pe la cusături, haina autointitulatei decenţe sociale. Mai ales că, pe dedesubt, mustesc găurile colectate de ea de-a lungul "carierei" de elevă bună la toate. Cu premiul de parvenită în fruntea diplomelor, evident.

PĂLMAŞA
Avidă de celebritate, Florina Mihăilă, alias Sexy Brăileanca, a tras adânc aer în piept şi a plutit şi s-a dezumflat, succesiv, prin aşternuturile unor bărbaţi din cale-afară de eterogeni în ţopârlă­nismul lor: Bănel Nicoliţă, Florin Salam, Liviu Guţă, Stelian Ogică şi Tolea.

Şi, ca tacâmul să fie complet, blonda a ieşit la înaintare cu măsurile dotărilor celor de mai sus. Într-o emisiune tv a dezvăluit de câtă prefăcătorie a fost în stare pentru a presta aceste dezvăluiri incendiare: "Când sunt cu
un bărbat în pat, mă prefac că-i mângâi penisul, dar de fapt îi iau dimensiunile", a mărturisit ea. Totul cu ajutorul palmei sale magice, în lungime de 16 centimetri.

Însă, vai! După atâtea satisfacţii la aşternut, acesta a rămas gol-goluţ! Speriaţi că sunt daţi în vileag, bărbaţii au ajuns s-o ocolească pe Florina. Asta dacă nu s-au oferit s-o bată, precum colericul Tolea. Morala? Efortul de a fi celebru cu orice preţ este, uneori, destul de costisitor. Iar cine îi pârăşte prea des pe bărbaţi rămâne fără ei.

TRUDITOARELE

Are mama două fete hărnicuţe foc! Ele fac şi dreg prin baruri, dar nu au noroc! Deşi nu se poate spune că Gabriela, jumătatea cea mai "activă" din Cheeky Girls, n-a încercat să acceadă pe scara socială prin asocierea cu un parlamentar englez.

Recepţii dezgolite, dansuri lascive, ocheade îmbietoare, toate s-au ţinut de capul strâns cu uşa al lui Lembit Opik. Până la urmă, l-au copleşit total, iar bomboana de pe colivă a fost o despărţire cu fum, scântei şi fără inel de logodnă înapoiat. Din partea guristei, evident. Suferinţa ei n-a ţinut prea mult, după o lună combinându-se iarăşi, de data asta cu un bărbat de o vârstă apropiată. Gabriela a reuşit să facă sacrificiul (bănesc şi de imagine) suprem: a dat recepţiile fastuoase pe zbânţuieli în cluburi şi baruri. Deocamdată.

... CIORBA BUNĂ
Să fii absolventă de Sorbona cu Magna Cum Laude şi să te lauzi că ai un iubit care repară lifturi, iată o adevărată performanţă! Oana Roman nu face compromisuri decât cu ea însăşi în relaţia pe care o are cu Alexandru, de profesia căruia îi este jenă. Aşa că l-a somat să renunţe la meserie, chiar şi cu promisiunea că-l va întreţine.

Cum iubitul măsoară doar 23 de primăveri, iar Oana a trecut pragul celor 30, toată această îmbinare seamănă cu o simbioză întreţinătoare-întreţinut. Oricum, Oana a progresat vizibil: un alt iubit al ei abia ieşise din liceu! Mai avea puţin şi ajungea corupătoare de minori! Asta, evident, dacă spune adevărul şi dacă relaţiile ei chiar sunt reale. Să se facă mică mincinoasa? I-ar prinde bine...

×
Subiecte în articol: antimonden