x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Leonardo DiCaprio investește în șampania franceză Telmont

Leonardo DiCaprio investește în șampania franceză Telmont

23 Feb 2022   •   11:40
Leonardo DiCaprio investește în șampania franceză Telmont

Actorul Leonardo DiCaprio a cumpărat o participație în cadrul casei franceze de șampanie Telmont, a anunțat miercuri proprietarul majoritar al acesteia, Remy Cointreau, în contextul în care mărcile de lux încheie parteneriate cu celebrități pentru a-și mări atractivitatea, scrie Reuters.

"De la protejarea biodiversității de pe terenurile sale și până la utilizarea energiei electrice 100% regenerabile, Champagne Telmont este hotărâtă să își reducă radical amprenta asupra mediului, ceea ce mă face mândru să mă alătur ca investitor", a declarat DiCaprio într-un comunicat.

În februarie 2021, Moet Hennessy, deținută de LVMH a cumpărat o participație de 50% din brandul de șampanie Armand de Brignac al starului rap Jay-Z.

Casa de șampanie Telmont a fost fondată în 1912, iar compania franceză de băuturi Remy Cointreau, printre ai cărei rivali se numără Pernod Ricard și Diageo, a cumpărat o participație majoritară în octombrie 2020.

Mărcile istorice de lux din întreaga lume au încheiat parteneriate cu celebrități în încercarea de a atrage clienți mai tineri, starul pop Beyonce, soția lui Jay-Z, fiind deja implicată în brandul de îmbrăcăminte sportivă Ivy Park.

DiCaprio este unul dintre cei mai renumiți actori de la Hollywood, câștigând un Oscar în 2016 pentru rolul său din filmul "The Revenant". Alte filme de succes ale sale au fost "Titanic" și "The Wolf of Wall Street".

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Leonardo DiCaprio