x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lili Sandu s-a cuplat cu un chirurg englez

Lili Sandu s-a cuplat cu un chirurg englez

13 Apr 2009   •   00:00
Lili Sandu s-a cuplat cu un chirurg englez

Produsele de import nu mai sunt pe placul frumuseţilor mioritice. De ceva vreme, vedetele autohtone au început să îşi caute alinarea sufletească în braţele străinilor. Dacă Raluca Sandu preferă un italian şi Maria Marinescu un francez, Lili Sandu este îndrăgostită de un englez, scrie vdtonline.ro.

„Sunt dornică să mă îndrăgostesc, să simt din nou fluturaşi în burtă, să fiu cu capul în nori, însă nu mi-am găsit încă sufletul pereche. Nu sunt disperată, ştiu că va apărea atunci când Dumnezeu va dori asta", mărturisea cântăreaţa la finele anului trecut. Şi, din câte se pare, rugăciunea i-a fost ascultată, destinul scoţându-i în cale un doctor englez chipeş, tânăr şi bogat.

Totul a început în februarie. Venit în vizită la un prieten, James a pus pe jar inima frumoasei brunete. În weekend, doctorul a revenit în România, petrecându-şi trei zile şi două nopţi în compania proaspetei sale iubite. „Suntem împreună de mai bine de două luni şi ne-am cunoscut într-un club. Este adevărat ce se spune despre englezi că sunt adevăraţi gentlemeni. Nu ştiu ce va urma, este greu să ai o relaţie la distanţă", povesteşte Lili în Click!. După mai multe idile dezamăgitoare, cântăreaţa exultă, susţinând că, în doar cele două luni de amor, a avut timp să se îndrăgostească de englez şi să realizeze că este sufletul ei pereche: „Ne iubim foarte mult. Acum sunt cu adevărat fericită. Da, sunt îndrăgostită. James este sufletul meu pereche. Nu-mi vine să cred că am reuşit să iubesc din nou!".

Singura problemă a amorezilor este în acest moment bariera lingvistică. Asta pentru că James nu ştie o iotă în româneşte. Cu toate acestea, important este că cei doi se înţeleg, în singura limbă pe care o cunosc: iubirea...

×
Subiecte în articol: antimonden