x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Loredana va conduce o paradă a mireselor

Loredana va conduce o paradă a mireselor

de Irina Cristea    |    29 Apr 2009   •   00:00

Mirese rock, mirese romantice, mirese-business vor lua parte la o paradă unică în România şi în Europa.



În frunte cu Loredana şi însoţite de maşini de epocă dichisite de sărbătoare, cele 100 de tinere vor ocupa centrul Bucureştiului, pe traseul Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertăţii, Piaţa Constituţiei în ziua de 17 mai, într-o paradă pe acorduri de fanfară ce va dura cel puţin patru ore. Poate participa oricine accesează formularul de înscriere de pe site-ul www.brideparade.ro, termenul-limită fiind 16 mai.

MIREASĂ PENTRU ÎNCĂ O ZI
Organizatorii evenimentului Bride Parade (daniel:photography şi Reigna Couture) s-au gândit să le dea femeilor care au fost deja mirese şansa de a îmbrăca din nou rochia albă şi de a se afla în centrul atenţiei pentru încă o zi. Cele care n-au făcut încă acest pas pot profita de această ocazie pentru o utilă repetiţie, alături de familie şi de prieteni, care sunt mai mult decât bineveniţi la paradă.

Programul evenimentului include patru sesiuni foto-video de anvergură în Piaţa Victoriei, Ateneul Român, C.E.C. şi în faţa Palatului Parlamentului. La finalul paradei se va organiza o tombolă cu premii în valoare totală de peste 4.000 Euro: sesiuni foto, o rochie de mireasă sau de seară, şedinţe de machiaj şi coafură şi multe altele.

×
Subiecte în articol: antimonden