x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

22 Iul 2006   •   00:00
MADDIE SI DAVID - Bruce Willis vrea comedie
Actorul Bruce Willis a declarat de curand ca s-a saturat sa joace in filme de actiune si incearca sa convinga producatorii de la Hollywood sa realizeze o versiune pentru marele ecran a serialului "Maddie si David" (foto), in care isi doreste sa joace. "Nimeni nu mai scrie acum genul acela de comedii. Este greu de inventat un personaj precum David Addison", a adaugat Willis.

INTERVENTIe - Nu mai vrea sa semene cu sora sa
O chinezoaica si-a "plantat" o alunita pe obraz pentru a nu mai fi confundata cu sora geamana. Cele doua femei, desi casatorite, locuiesc cu parintii. Xiao Ai, din provincia Fujian, spune ca a luat hotararea in momentul in care, luand-o drept sora ei (Xiao Ping), cumnatul sau a vrut sa o sarute. Desi interventia chirurgicala a decurs fara probleme, medicii o vor mai tine sub supraveghere pe Ai cateva zile.

CARAVANA - Muzeul inimilor frante, prin lume
Succesul pe care l-a avut Muzeul inimilor frante deschis in Zagreb (Croatia) i-a determinat pe fondatori - Olinka Vistica si Drazen Grubisic - sa plece cu exponatele prin lume. Astfel, marturii ale relatiilor destramate din intreaga lume vor fi expuse in Paris, Istanbul, Venetia si Londra.

PASIUNE - Pisica, hot de manusi
Willy este un motan in varsta de un an, care a dezvoltat o pasiune pentru manusile de gradinarit. Pana acum, Willy a "achizitionat" de prin vecini noua perechi si cinci manusi stinghere, pe care le-a ascuns sub veranda stapanilor. Pana cand n-au prins motanul in flagrant, pagubitii au crezut ca cineva le face glume proaste.


In Spania au inceput coridele. Spre deliciul publicului, luptele cu taurii nu sunt tocmai floare la ureche. Tocmai de aceea gardurile protectoare sunt de mare ajutor toreadorilor nu foarte priceputi.

×
Subiecte în articol: antimonden lume