x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Lume, lume...

Lume, lume...

14 Oct 2005   •   00:00
Lume, lume...

Muzeul extraterestrilor

La Muzeul de Stiinta din Londra s-a deschis o expozitie mai putin obisnuita. "The Science of Aliens" / "Stiinta extraterestrilor" reuneste exponate care, in viziunea artistilor, ar trebui sa apartina altei civilizatii decat celei pamantene. Unii cred ca show-ul este la fel de inspaimantator ca acela prezentat de Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussauds - dar asta denota popularitate...

Cei mai vechi taietei din lume

Oamenii de stiinta chinezi au anuntat descoperirea celor mai vechi taietei din lume, datand din urma cu 4.000 de ani. Taieteii au fost gasiti conservati intr-o strachina rasturnata si sigilata intr-un sit arheologic din neolitic.

Donatii - A dat sperma, plateste pensie alimentara

Un tribunal suedez a obligat un barbat sa plateasca pensie alimentara pentru trei copii ai unei femei careia el i-a donat sperma, informeaza ziarul german Rheinische Post, consultat de Rompres. Barbatul a donat sperma unui cuplu de lesbiene, care, in cele din urma s-a separat, iar una din lesbiene, mama biologica a copiilor, a apelat la barbatul donator, cerandu-i sa plateasca pensie alimentara. Inalta curte de Justitie din Suedia a decis miercuri ca tatal biologic al celor trei copii trebuie sa contribuie la intretinerea acestora. Se pare ca greseala donatorului a fost ca a semnat o declaratie prin care a recunoscut ca este tatal biologic al copiilor.

Puradei - A nascut al 16-lea copil si continua...

O americanca din Arkansas a dat nastere celui de-al 16-lea copil al sau si nu se gandeste sa se opreasca aici... Johannah Faith Duggar s-a nascut la ora 6:30 marti dimineata si cantareste 3,4 kilograme. Tatal, Jim Bob Duggar, 40 de ani, un fost parlamentar din Arkansas, in prezent in afaceri imobiliare, a anuntat ca mama, Michelle, 39 de ani, si copilul se simt bine. Insa Jim si Michelle mai vor si alti copii. "Adoram copiii si ii consideram pe fiecare dintre ei drept o binecuvantare din partea lui Dumnezeu", a adaugat el. "Am intrebat-o pe Michelle daca isi mai doreste copii, si ea a zis da, daca Dumnezeu vrea sa ne mai dea, ea ii va accepta", a mai spus Jim.

Solutie - Inchisoarea te scapa de sotie

Un barbat condamnat la noua luni de arest la domiciliu l-a implorat pe judecator sa-l lase sa-si ispaseasca pedeapsa in inchisoare, intrucat nu suporta cicalelile sotiei sale. Potrivit Ananova, algerianul Ahmed Salhi, in varsta de 24 de ani, a fost condamnat la interdictia de a iesi din casa sa din Ferrara, nordul Italiei, unde locuieste impreuna cu sotia. Acesta s-a intors insa la tribunal si l-a implorat pe judecator sa-l bage la inchisoare, intrucat sotia sa ii distruge nervii. Intr-un final, solicitarile sale au fost acceptate, iar acum acesta isi executa condamnarea in inchisoare, in liniste, departe de gura sotiei.

Guinness - Inutilitati din Cartea Recordurilor

Recent aparuta editie a Guinness Book of World Records pare sa fie plina de tot felul de performante inutile, noteaza editia electronica de miercuri a cotidianului francez Lib...ration, consultata de Rompres. Astfel, omul cu cele mai mari picioare din lume, ni se spune, poarta masura 63, iar cea mai mica femeie din lume masoara 65 de centimetri - chiar mai mica decat mama ei, care avea 70 de centimetri...

SUA - Paparazzo american acuzat de agresiune

Un paparazzo american a pledat nevinovat miercuri in fata unui tribunal din California, acuzat fiind ca a comis mai multe agresiuni in timp ce incerca sa o fotografieze pe tanara actrita Reese Witherspoon impreuna cu familia ei. Todd Wallace este acuzat ca a agresat fizic o fetita de 5 ani si pe mama ei, in timp ce incerca sa se apropie de actrita. Incidentul s-a produs la 2 septembrie in acest parc de distractii din Anaheim, la circa 50 de kilometri sud-est de Los Angeles. Potrivit acuzarii, Wallace a lovit-o pe fetita unei vizitatoare cu aparatul sau foto.
×
Subiecte în articol: antimonden lume