x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mama Zina şi-a deschis showroom

Mama Zina şi-a deschis showroom

de Catalina Iancu    |    17 Oct 2007   •   00:00
Mama Zina şi-a deschis showroom

Nimeni n-ar fi crezut că, la vărsta şi la experienţa sa, Zina Dumitrescu ar mai putea avea emoţii la o lansare. Şi, totuşi, mama Zina a fost de-a dreptul copleşită şi i-a tremurat vocea la un eveniment de maximă importanţă pentru ea: creatoarea şi-a deschis luni seară chiar in centru Capitalei showroom-ul "Azzara by Zina".

La deschiderea oficială au venit căţiva dintre cei mai buni prieteni şi colaboratori, dar şi foarte mulţi reprezentanţi ai presei. De altfel, manechinele abia dacă au avut loc să treacă printre camerele de luat vederi şi aparatele de fotografiat.

Cele două camere in care s-a desfăşurat parada au devenit neincăpătoare pentru numărul mare al invitaţilor. Iar Zina a plăns de fericire chiar inainte de a da startul defilării.

Punctul de maximă atracţie l-a constituit prezentarea unui fragment al noii sale colecţii, "Emeral Dream", o avanpremieră a colecţiei pe care designerul o va prezenta la sfărşitul lunii noiembrie la "Bucharest Fashion Week".

Nota dominantă a colecţiei cu puternice influenţe retro a fost dată de culoarea verde smarald, nuanţa preferată a Zinei Dumitrescu. Vedeta "Emeral Dream" a fost Monica Columbeanu, care a prezentat o rochie superbă, insă prea decoltată, sănii fiindu-i prăbuşiţi, iar pe oase putănd să faci anatomie.

O altă surpriză a constituit includerea la categoria modele a Iuliei Albu, soţia creatorului Mihai Albu (cel care a realizat incălţămintea pentru colecţia Zinei).

Clientele vor găsi la showroom nu numai haine potrivite, ci şi consiliere de specialitate şi vor putea să vadă cum arată ţinutele pe care intenţionează să le achiziţioneze, purtate de un model profesionist.

×
Subiecte în articol: antimonden