x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mandinga cauta fete

Mandinga cauta fete

de Dana Cobuz    |    10 Feb 2006   •   00:00
Mandinga cauta fete

Dupa ce Mandinga a plecat in "turneul de studii" din Cuba fara Elena Gheorghe, s-a zvonit ca trupa a ramas fara solista.
Ca Elena va canta mai departe cu "orchestra de salsa" sau va prefera sa se ocupe de nou deschisa ei scoala de dansuri, vom trai si vom vedea. Un lucru e sigur insa: Mandinga cauta doua soliste noi, pentru ca asa au fost sfatuiti baietii de profesorii lor cubanezi! Astfel, pana la 16 februarie, doritoarele sunt invitate sa se inscrie la concurs, urmand ca zece finaliste selectate sa participe la un eveniment televizat, in urma caruia vor fi desemnate cele doua voci feminine ale trupei.
Castigatoarele vor participa apoi la filmarea unui videoclip, la inregistrarile pentru un album nou si se vor pregati, alaturi de trupa, pentru un turneu european. Elena nu a comentat deocamdata planurile trupei. "Speram cu totii ca ea va aprecia noul concept pe care vrem sa-l abordam si ca va face echipa cu viitoarele doua noi colege. I-am prezentat de cum am venit din Cuba noua strategie si asteptam parerea ei. Nu credem ca inca doua noi colege reprezinta o concurenta sau o «fita»", a afirmat Florin, liderul trupei. Amintim ca actuala solista, Elena, a debutat in afaceri la sfarsitul lunii trecute, deschizand clubul de dans "Pasitos".

×
Subiecte în articol: antimonden