x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Maruta pe TVR 1

Maruta pe TVR 1

02 Ian 2005   •   00:00

Cel mai frumos program de Revelion a fost… inainte de Revelion. Si anume emisiunea "Ziua TVR, Ziua ta" prezentata de Catalin Maruta, in 31 decembrie. Demult n-a mai avut Televiziunea Nationala o asemenea inspiratie!

Pe langa faptul ca Maruta a scotocit arhiva TVR si-a scos de la "naftalina" momente de neuitat cu marii actori romani - de la Toma Caragiu si Anda Calugareanu - la mari cantareti autohtoni, prezentatorul a fost intr-o forma de zile mari.

ROCADA. Atata suflet a pus Maruta in prezentarea programului ca, la un moment dat, era mai rosu decat camasa pe care-o purta. S-a dat cu capul de masa cand nu-si mai putea opri interlocutoarele din palavrageala, a uitat de microfon si-a vorbit absolut liber, si-a aprins toate lumanarile de pe birou si a ciocnit o cupa de sampanie cu o a treia mana care aparea in cadru. Cel mai emotionant moment a fost atunci cand colegii din regie au difuzat o caseta de cand era Maruta tanar. Adica avea parul lung. In alta ordine de idei, telespectatorii care-au sunat in direct l-au cerut pe Catalin pe TVR 1.

DIVORT. Multe admiratoare au sunat si-au spus c-ar fi mai potrivit pentru canalul principal al televiziunii nationale decat pe TVR 2, incat bietul prezentatorul s-a temut ca nu cumva lumea sa creada c-au telefonat rudele lui. O admiratoare fidela i-a urat chiar s-o aiba cat mai lunga. Emisiunea. Iar alta i-a spus ca barbatu-sau divorteaza, fiindca ea se uita numai la "Garsoniera DP 2".

In rest, adica de Revelion, vorba lui Titus Munteanu: ghiveci festiv. Manelele au fost la putere pe mai toate posturile. Dan Negru a scos la inaintare sanii dezveliti ai asistentei sale. Roxana a iesit din tort goala de la brau in sus, dar pictata pe impresionantul bust. La miezul noptii, toate posturile au transmis artificiile in direct. Numai cei de la Prima TV au fost "Trasniti in NATO". (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden