x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MASS-MEDIA - Stirile zilei

MASS-MEDIA - Stirile zilei

20 Mar 2004   •   00:00
Divertis Parc revine

Daca e duminica, de la ora 20:00 e Divertis Parc. Rubrica "Ireal Tv", moderata de Toni Grecu, aduce in discutie un subiect interesant: hotii de statui din cimitire. De aceea, el se deplaseaza in cimitirul "Vesnica Pomenire", construit de ANL, unde vorbeste cu Ovid Gropmalniceanu, sapaligar arheolog la Studioul de Film "Alexandru Stafia" si Duiliu Vampirescu, cercetator de comori si strigoi la "Romfantom " SRL. Un alt subiect abordat de rubrica "Ireal Tv" este si acela cu primarii filmati cu camera ascunsa la prostituate. (S.S.E.)

Dan Negru fara concurenta

"Ciao, Darwin" a dat lovitura decisiva la capitolul audienta, joi seara. Razboiul dintre gineri si soacre, condus de Dan Negru si avand drept capitani de echipa pe Vali Vijelie si pe Ionela Prodan, a aruncat in aer clasamentele de audienta, situand Antena 1, mai mult decat lejer, pe locul intai. Astfel, Dan Negru a realizat o audienta de 15,7 rating in timp ce in acelasi interval orar, 20:00 - 22:00, PRO TV a inregistrat, cu filmul "Doctorul T si femeile", o audienta de 6,4.

Canalul de stiri

Imediat dupa "Divertis" incepe "Canalul de stiri" (duminica, 21:00). Invitatul serii este Emil Boc. Impreuna cu cei doi prezentatori si realizatori ai emisiunii, Trofin si Uscat, deputatul Emil Boc va incerca sa rezolve criza "aspiragrei", un fel de aspirina infestata cu Viagra, care are efecte secundare surprinzatoare.

Ana lui Manole... SOTO ca n-a murit!

In campania "V-am prins, vrajitoarelor!", initiata de Observatorul Antenei 1, vineri seara un alt personaj al literaturii romane - Mesterul Manole - a fost subiectul reportajului. "Nu e moarta. Sunt SOTO ca nu e", a fost raspunsul vrajitoarei Milena cand a fost intrebata de sora Anei (reporterul Dana Belciug) despre disparitia acesteia. Campania continua, duminica se trag concluziile.

×
Subiecte în articol: antimonden