x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MASS-MEDIA - Stirile zilei

MASS-MEDIA - Stirile zilei

18 Mar 2004   •   00:00
Soacre contra gineri

A veni randul soacrelor sa se razboiasca cu ginerii la "Ciao, Darwin", la Antena 1. Astazi, de la ora 20:00, Vali Vijelie - capitanul ginerilor si Ionela Prodan - capitanul soacrelor vor incerca sa-si indrume echipele pe care le conduc spre victorie. Si in aceasta editie, proba de curaj este una deosebit de periculoasa. Cei doi concurenti, alesi la intamplare de catre mamanatura, vor fi "impuscati" in cap. Reactiile concurentilor le veti afla urmarind emisiunea "Ciao, Darwin", la Antena 1.

Ciobanul din Miorita va emigra cu sotia

Campania "V-am prins, vrajitoarelor!" a ajuns, ieri, la Observatorul de la ora 19:00, la al treilea episod. Dupa Zoe Tipatescu si Vitoria Lipan, ieri a venit randul Mioritei. Reporterul Antenei 1 Dana Belciug n-a crezut ca exista vreun roman care sa nu recunoasca Miorita. Asa ca a incercat sa aduca balada in actualitate. Cei trei ciobani - Moldovan, Vranceanu si Ungureanu - au devenit oameni de afaceri, asociati, intr-o firma de produse lactate. Insa indiciile pe care reporterul, care a jucat rolul sotiei ciobanului Moldovan, i le-a spus vrajitoarei au fost mai mult decat suficiente pentru ca aceasta sa-si dea seama ca este vorba despre o farsa. Asa ca Atena i-a explicat senina, reporterului, ce se va intampla cu ciobanul Moldovan: "El are o pasiune pentru suflete, deci nu are de gand sa prospere, sa faca bani", a prezis ea. Iar concluzia a fost ca "ciobanul Moldovan nu va fi omorat. Dar, ca sa scape de Ungureanu si Vranceanu, va emigra impreuna cu sotia".

Lovituri de audienta

Mircea Radu continua sa dea lovituri de audienta. Asa s-a intamplat si marti seara, cand emisiunea "Din dragoste" a surclasat concurenta. Potrivit datelor de audienta, intre orele 20:00 si 22:00, pe segmental "all urban", emisiunea a inregistrat un rating de 16,1% si o cota de piata de 33,9%. In acelasi interval Pro TV a inregistrat 8,2% rating, iar Prima TV 4,3%.

×
Subiecte în articol: antimonden