x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Mica sirena" sau a doua "Fata cu vioara"

"Mica sirena" sau a doua "Fata cu vioara"

03 Ian 2005   •   00:00

Pana nu de mult, singura solista care-si castigase numele de "Fata cu vioara" era Silvia Launean (D’ la Vegas).

ROXANA I. ANCUTA

STIL. Olimpica nationala la vioara, Andreea Moldovan imbina muzica moderna cu cea clasica
Dar iata ca, de curand, a aparut la orizontul muzicii romanesti o alta domnisoara careia ii place sa plimbe arcusul pe coardele viorii. Si a facut-o atat de bine, incat la olimpiadele de interpretare instrumentala organizate in tara s-a clasat mereu in primii trei.

Andreea Moldovan este din Baia Mare, are 15 ani, canta la vioara si cu vocea si i se spune "mica sirena din Baia Mare" sau "Fata cu vioara".

AJUTOR. Cea care a descoperit-o si care a ajutat-o sa vina si in Bucuresti pentru a se lansa in show-biz este Narcisa Suciu. Narcisa a cunoscut-o datorita Festivalului "Ursuletul de Aur" in juriul caruia se afla si ea. De fapt, o stia de mica pe Andreea, insa a remarcat-o la "Ursuletul de Aur". Un amanunt destul de interesant legat de acest festival pentru copii de la Baia Mare este ca el a fost initiat de un profesor de muzica pe numele lui Ursu, care, din pacate, a sfarsit intr-o drumetie... mancat de un urs!

Narcisei i-a placut foarte mult de ea, pe langa Trofeul Festivalului, solista deja consacrata i-a oferit si un contract de manageriat cu fundatia Phoenix.

Primul pas fiind facut, Andreea intentioneaza acum sa termine Conservatorul si sa urmeze o cariera in muzica, dar, pentru orice eventualitate, se gandeste si la o alta "meserie de baza": psihologia.
×
Subiecte în articol: antimonden