x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Bendeac are lipici la concurente

Mihai Bendeac are lipici la concurente

10 Sep 2017   •   18:50
Mihai Bendeac are lipici la concurente
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Audițiile din cel de-al patrulea sezon al emisiunii iUmor, care va începe de pe 17 septembrie la Antena 1, i-au transformat uneori pe membrii juriului în personaje în numerele noilor concurenți.

            Dintre cei trei, Mihai Bendeac s-a arătat mai săritor atunci când vine vorba de a da o mână de ajutor unor tinere, în numele actului artistic.    

            El însuși actor, acesta a intrat repede în rolurile care i s-au alocat, indiferent dacă a presupus chiar și ceva mai mult contact fizic decât este el obișnuit pe scenă sau un sărut nevinovat într-un scenariu cu o gheișă. Profesionist desăvârșit, Mihai Bendeac s-a achitat de sarcini suficient de convingător, spre încântarea celor prezenți, dar și a colegilor săi jurați, Delia și Cheloo.

Comedia atinge cote alarmante cu cel de-al patrulea sezon al emisiunii „iUmor”, difuzat începând cu 17 septembrie, de la ora 21.00. Şi în acest sezon, mulți dintre concurenţii care vor să îi surprindă pe jurații Mihai Bendeac, Delia sau Cheloo au venit pentru prima dată în România, special pentru emisiunea ”iUmor.

Efectele nu se vor lăsa mult aşteptate, aceaştia impresionând cu lucruri inimaginabile şi feluri unice de comedie din diferite zone ale lumii. Care vor fi cele mai interesante sketch-uri, cum vor reacţiona membrii celui mai nebun juriu din România sau ce numere ieșite din comun vor intra în lupta pentru marele premiu, telespectatorii vor vedea la iUmor începând de  duminică, 17 septembrie, la Antena1.

×
Subiecte în articol: mihai bendeac iumor