x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mihai Trăistariu va cânta în duet cu C.C. CATCH!

Mihai Trăistariu va cânta în duet cu C.C. CATCH!

09 Mar 2009   •   00:00
Mihai Trăistariu va cânta în duet cu C.C. CATCH!

La 11 aprilie 2009, ora 19:00, va concerta pentru prima dată în România celebra artistă a anilor '80 C.C. Catch. Organizatorii concertului i-au propus cântăreţei ca în deschiderea concertului său de la Sala Palatului din Bucureşti să cânte solistul Mihai Trăistariu. Aceasta a fost încântată de idee. Mai mult decât atât, ea va cânta în duet alături de Mihai o melodie din repertoriul ei.



Trăistariu a mai concertat pe aceeaşi scenă cu vedete internaţionale, însă în alte ţări.
În Letonia, în 2007, a fost invitat să cânte în acelaşi concert cu Michael Bolton şi Stevie Wonder. Atunci Mihai a interpretat în duet cu Stevie Wonder piesa acestuia "I just call to say I love you". Tot în 2007, Mihai a cântat în Grecia în concertul lui Dj Bobo. În vara lui 2008, a cântat în Rusia, pe scenă cu celebra artistă rusoaică Alla Pugaciova.
Tot în 2008 a cântat într-un spectacol închinat Eurovision-ului alături de Dana International. Şi tot anul trecut a cântat în Grecia în acelaşi spectacol cu celebrele Elena Paparizou şi cu Anna Vissi. În România a cântat la revelionul organizat de Romexpo alături de Tom Jones, iar la Revelionul organizat în Piata Universităţii - alături de Ruslana. Mai rămâne să mai cânte şi cu Madona şi chiar că...

×
Subiecte în articol: antimonden