x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mini-Luciu

Mini-Luciu

de Simona Ecovoiu    |    03 Feb 2006   •   00:00
Mini-Luciu

Iuliana Luciu si-a dorit sa joace in telenovela "Lacrimi de iubire", alaturi de celebra ei sora, Nicoleta.

Insa socoteala din targ nu s-a potrivit cu cea de acasa. Iuliana a participat la casting-ul telenovelei cu pricina si chiar era convinsa ca va trece cu brio probele, insa producatorii serialului au ajuns la concluzia ca cele doua surori seamana atat de mult, incat telespectatorii vor confunda personajele: "Nu ma las, vreau sa joc intr-o telenovela, indiferent pe ce post tv se difuzeaza. Nu multi stiu, dar in aceasta perioada ma pregatesc pentru a da examen la Actorie, chiar vreau sa devin actrita".

LECTII DE DICTIE. Pana cand visul va deveni realitate, sora mai mica a Nicoletei sau mini-Luciu ia lectii de dictie cu un actor.

Dupa cum stiati, Iuliana si Amalia au debutat in muzica sub titulatura KYSS, nume la care s-au vazut nevoite sa renunte, de curand, in favoarea unei persoane care a fost mai iute de picior, inregistrandu-l inaintea lor la OSIM. Si nu e de joaca cu legea, in caz contrar fetele fiind nevoite sa ii plateasca proprietarei de drept, Corina Valceanu, o suma fabuloasa (40.000 de euro): "Am renuntat si la serviciile impresarului Dinu Maxer, pentru ca nu a fost de acord cu schimbarea noastra de imagine. Acum vrem un look sexy". Solistele lucreaza la un nou album, iar cel care le compune piesele este Laurentiu Duta. Iuliana are un iubit, dar zice ca tot domnisoara este. No comment.

×
Subiecte în articol: antimonden