x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirese fara sot

Mirese fara sot

24 Mar 2004   •   00:00
Rocsana Marcu dadea pe dinafara

Rocsana Marcu parea ca si-a incurcat hainele cu cele ale unei somaleze. Rochiile erau atat de stramte, ca nici nu mai respira. Probabil de frica sa nu-i crape cusaturile. Si a fost cat pe ce sa faca si-un striptease, atunci cand i-a cazut o bretea de pe umar.

Sanii Andreei Balan, ca piersicile-n borcan

Revelatia prezentarii a fost insa Andreea Balan. Pentru prima data in viata ei, Balana si-a aratat pieptul gol in toata splendoarea lui. Ea a aparut intr-o tinuta bleu, atat de transparenta, incat sanii i se vedeau precum piersicile prin borcanul de compot. Si in rochia de mireasa a fost foarte frumoasa, dar mai ales intr-o rochie lunga, gri petrol, absolut senzationala. Dar, vorba melodiei sale, "hainele sunt doar un scut"... (Catalina Iancu)

Daniela Gyorfi, o clepsidra mergatoare

Cantaretele si prezentatoarele tv mai de soi din show-biz-ul romanesc au acceptat, pentru cateva ore, sa fie manechine, chiar daca n-au nimic in comun cu aceasta meserie. Daniela Gyorfi a slabit atat de mult, incat arata ca un fus cu sani. De altfel, perechea de silicoane e singurul ei atu. Solista a prezentat cateva tinute cu decolteuri atat de adanci, ca a fost nevoita sa poarte chiloti. Caci mai avea putin si i se vedeau picioarele.

Diana Munteanu a avut poalele prea lungi

Diana Munteanu s-a impiedicat taman pe podium si s-a plans c-a avut tocuri prea inalte. Bronzata ca de obicei, la solar, ea si-a expus spatele si decolteul. Pacat ca blonda a maturat podiumul cu trenele rochiilor, ascunzand ce are ea mai frumos, adica picioarele.

×
Subiecte în articol: antimonden