x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mirică şi-a aranjat dinţii in Grecia

Mirică şi-a aranjat dinţii in Grecia

de Catalina Iancu    |    13 Sep 2007   •   00:00

Claudiu Mirică a petrecut două săptămăni in Grecia, intr-o staţiune de lăngă Salonic: Perea. Hotelul era plasat chiar pe malul mării, aşa că artistul a făcut, vrănd-nevrănd, "talasoterapie".



Claudiu Mirică a petrecut două săptămăni in Grecia, intr-o staţiune de lăngă Salonic: Perea. Hotelul era plasat chiar pe malul mării, aşa că artistul a făcut, vrănd-nevrănd, "talasoterapie".

Căntăreţul nostru a incercat aproape toate felurile de măncare specifice bucătăriei greceşti - de la souvlaki pănă la taramosalata, dar s-a oprit după doar două zile, cănd a simţit că ia proporţii, aşa că a trecut pe salate. A vizitat Meteora, un ansamblu imens de stănci cu forme neobişnuite, situat pe Valea Tesaliei, nu departe de Munţii Pindului.
"Atena am văzut-o de pe colina Acropole", ne-a povestit artistul. Â

MĂRUNŢIŞURI. Avea in plan să viziteze şi Peninsula Peloponez, insă, din cauza incendiilor devastatoare, şi-a schimbat programul. Ce şi-a cumpărat din Grecia? "Vreo 13 cămăşi colorate in genul anilor ’70 - pe care o să le port in concertele turneului meu din toamnă, in care voi cănta muzică veche. Pe lăngă suveniruri şi mărunţişuri, mi-am cumpărat şi o colecţie inedită de CD-uri «Maria Callas - 30»."

Interpretul a mai profitat de faptul că a fost relaxat şi s-a dus... la dentist. O bună prietenă de-a sa - Costina Teodorescu-Miliotis, doctor stomatolog, i-a făcut o cosmetizare completă a tuturor dinţilor, aşa incăt acum are o dantură impecabilă. Această operaţiune costă in jur de 1.000 de euro pentru fiecare dinte, insă Mirică a profitat de reducere.

NOUTĂŢI. Claudiu Mirică poate concerta de-acum liniştit: şi-a cumpărat cămăşi colorate pentru scenăÂ

×
Subiecte în articol: antimonden