x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Miss-uri care au facut cariera

Miss-uri care au facut cariera

09 Iun 2004   •   00:00

MONDEN

Despre Miss-uri se spune ca sunt frumoase si… cam atat. Iata insa ca aspectul fizic, dublat de ambitie, le-a propulsat pe cateva dintre castigatoarele concursurilor de gen in show-biz.
CATALINA IANCU

Iulia Fratila considera ca unul dintre cele mai importante momente din cariera a fost atunci cand a castigat titlul de Miss Constanta. Ajutata si de fizicul pe care si l-a intretinut practicand volei de performanta, a devenit cea mai frumoasa fata de pe Litoral. Dar nu s-a multumit numai cu atat. In lumea televiziunii a inceput "de jos", dar si-a schimbat rolul "decorativ" pe cel de prezentatoare. Lansata de Florin Calinescu, la Pro TV, blonda a ajuns pe picior de egalitate cu profesorul sau. Pana acum a prezentat zece emisiuni, dintre care opt au fost in direct.

Andreea Raicu, cu stil si cu frate mai mare

Pentru colega sa de la Prima TV, Andreea Raicu, toate amintirile placute se invart in jurul concursurilor organizate de Elite. Dupa ce in 1995 a castigat finala nationala a "Elite Model Look", ea a primit dreptul de a reprezenta Romania la faza internationala a concursului, care s-a desfasurat la Seoul. Andreea a obtinut premiul "Best Elegance", fiind prima care a adus in tara un trofeu atat de important in domeniu. Dupa ce a prezentat cu "Stil" emisiunea de moda, modellingul a ramas doar un hobby, caci "Big Brother" se afla pe primul loc in preocuparile ei.

In 1999, apetisanta asistenta a lui Teo isi facea un furtunos debut in lumea frumusetilor autohtone, castigand titlul suprem - Miss Romania. Fata cu sanii opulenti a atras imediat atentia vanatorilor de domnisoare dornice de afirmare. Desi initial isi dorea o cariera de asistenta, a schimbat halatul alb cu costumele de baie, pozand pentru revistele destinate sexului tare. Dar asta n-a fost tot. S-a lansat si in muzica, facand parte din formatia Laguna.

Mada, cea mai... din Pitesti

La 17 ani, Madalina Manole a fost aleasa Miss Pitesti. "Fata draga" a declarat insa ca niciodata nu s-a ocupat in mod exagerat de aspectul exterior. "Nu prea am pus baza pe asta. In schimb, am mai spus ca as schimba jumatate din corpul meu daca as putea. Dar nu va spun care". La 35 de ani, Madalina s-a mentinut in top, fiind desemnata de FHM in topul celor mai frumoase femei, pe locul 88.

Letitia Enache, Miss Boboc la Universitate

La fel ca si alte vedete tv, Letitia Enache nici nu visa ca va ajunge sa lucreze in fata camerelor de luat vederi. Dupa ce a participat la concursul "Vrei sa fii miliardar", intr-o editie destinata fostelor castigatoare de titlu Miss Boboc la Universitate, a primit si oferta de a lua parte la un casting de prezentatoare. Televiziunea reprezinta pentru ea o provocare. Ii place sa fie foarte buna in ceea ce face.

Printesa Frumusetii

In 1996, pe cand era in primul an la facultate, Cristina Teodorescu a fost Miss Gaudeamus. La targul de carte a avut loc o prezentare de moda si un concurs de frumusete. In finala au mai ramas o blonda, o roscata si o bruneta. Si blonda a castigat. Adica ea. Premiile au fost simbolice, constand doar in carti si o sticla de sampanie, dar pentru Cristina acest titlu a fost important. Cum televiziunea n-a fost pentru ea "Perechea potrivita", in asteptarea unei noi oferte, s-a reorientat catre revistele pentru barbati.

Dupa o lupta foarte stransa, Bianca Brad a devenit Miss Printesa Frumusetii, in 1990. Concursul n-a fost o rampa de lansare pentru ea. Era deja cunoscuta, jucase in cateva filme si aparuse deja la televizor, prezentand in direct o emisiune la TVR alaturi de Cristian Topescu. Insa acest titlu i-a deschis, ulterior, multe usi. Cu toate ca, in ultima perioada a cam intrat intr-un con de umbra, spera sa revina in televiziune si sa-si faca o cariera in muzica.
×
Subiecte în articol: antimonden miss