x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Moda romănească, sub clar de lună

Moda romănească, sub clar de lună

de Catalina Iancu    |    20 Iul 2007   •   00:00
Moda romănească, sub clar de lună

Incă un record demn de invidiat a fost stabilit de Cătălin Botezatu: 10.000 de spectatori i-au aplaudat creaţiile. Şi nu oriunde, ci in Italia, patria modei.

Incă un record demn de invidiat a fost stabilit de Cătălin Botezatu: 10.000 de spectatori i-au aplaudat creaţiile. Şi nu oriunde, ci in Italia, patria modei. In faţa acestui numeros public, designerul şi-a prezentat recent ţinutele haute couture. Creatorul de modă a fost invitatul special al unui show cu tradiţie in Padova: "Moda al Chiar di Luna". Eveniment in cadrul căruia au fost prezentate 30 de colecţii aparţinănd unor branduri de renume, specializate in creaţia haute couture. La loc de frunte s-au situat colecţiile Versace, Alberta Fereti şi Luiza Spagnoli. Fiecare apariţie pe podium a manechinelor imbrăcate in rochii marca Botezatu a provocat aplauze la scenă deschisă.

DEDICAŢIE. După terminarea show-ului de modă, organizatorii "Miss Italia" l-au contactat pe designer propunăndu-i să le imbrace in ţinute de seară pe concurentele de la "Miss Italia 2007". Este o colecţie ce n-a văzut... Bucureştiul! Căci, deşi a fost prezentată in Grecia, Caraibe, Malta şi Italia, cea mai recentă colecţie de rochii de seară a lui Cătălin Botezatu nu a fost prezentată incă pănă acum in Romănia. Botezatu n-a ratat nici obiectivele turistice. Şi a vizitat Veneţia, Verona şi Padova. La Verona, Bote a mers să vadă o montare de excepţie a operei Aida de Verdi, eveniment desfăşurat in amfiteatrul Coloseumului de la Verona, iar la Padova, creatorul de modă a avut parte de o dedicaţie inedită din partea celor care asigurau muzica live in celebra cafenea Floriani. Romăni fiind şi recunoscăndu-l pe creatorul de modă, instrumentiştii i-au dedicat lui Bote un fragment din Rapsodia Romănă a lui Enescu.

×
Subiecte în articol: antimonden