x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Stirile zilei

MONDEN/Stirile zilei

16 Dec 2004   •   00:00

17 DECEMBRIE 2004

Premiera - Bodo a muncit fara sa se plictiseasca

De curand, trupa Proconsul a terminat filmarile pentru videoclipul piesei "Altceva", regizat de Octavian Segarceanu. Dupa spusele lui Bodo, este pentru prima data cand, in timp ce se lucra la realizarea acestui clip, "proconsulii" nu s-au plictisit. "Atmosfera a fost extraordinar de degajata. S-au spus glume si ne-am distrat in timpul filmarilor. Ce mai! Am dori ca de fiecare data sa muncim in asemenea conditii. Culmea, la acest videoclip nu ne-am plictisit de moarte", ne-a declarat vocalistul formatiei. "Altceva" este cea de-a doua piesa aflata pe albumul "5", dupa "Te visez", care beneficiaza de un clip. (Adrian Vaduva)

Caritate - Fuego ajuta copiii orfani

Cativa romani stabiliti in Germania au pus bazele unei fundatii menite sa-i ajute pe copiii orfani si cu handicap din Romania prin intermediul lui Fuego. Agero-Stuttgart va oferi un microbuz plin cu haine, jucarii si alte cadouri caselor de copii de pe Valea Prahovei, iar Fuego va fi si el prin preajma, cu ocazia Sarbatorilor. Le pregateste copiilor multe daruri si un program artistic alcatuit din colinde. (R.I.A.)

La cazan - Favorit TV s-a lansat cu tocana

Mass-media s-a imbogatit de miercuri cu un nou post de televiziune, Favorit TV, dar si cu un nou post de radio, Favorit FM, care se axeaza indeosebi pe folclor. Petrecerea a avut loc in curtea televiziunii National TV, unde invitatii au servit friptura si tocana taraneasca. Nu au lipsit focul de artificii si un spectacol de muzica populara, pe scena urcand nume sonore precum Maria Dragomiroiu, Cornelia si Lupu Rednic si Benone Sinulescu. Acesta a stat la rand pentru a fi servit de bucatari cu o portie de gulas direct din cazan, dupa care a cautat indelung o lingura din lemn. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden