x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Stirile zilei

MONDEN/Stirile zilei

15 Dec 2004   •   00:00

16 DECEMBRIE 2004

Aniversare - 10 ani de Zdob si Zdub la Moscova

Trupa moldoveneasca Zdob si Zdub a ales sa aniverseze 10 ani de existenta printr-un concert pe care il va sustine astazi la Hard Rock Cafe din Moscova. Maine, Roman Iagupov&Co. vor fi prezenti la deschiderea Cafemax, un Internet-cafe din Moscova, si la lansarea proiectului web StarSNAT.ru. Basarabenii si-au anuntat disponibilitatea de a raspunde intrebarilor presei si fanilor, in rusa. Tot "Mama Rusia" e mai dragastoasa, daca "zdubii" trag la sanul ei in ceas de Sarbatoare! (Dana Ciobanu)

Proces - Oreste a scapat!

Oreste Teodorescu, acuzat de doi ieseni de insulta si calomnie, a ramas fara pata in cazier si va primi 10 milioane de lei cheltuieli de judecata. In 2002, inginerii Vasile si Mugurel Simion au fost angajati de mama lui Oreste pentru intocmirea documentatiei topocadastrale a unui imobil. Oreste a fost nemultumit de treaba facuta de cei doi, iar partile s-au acuzat reciproc. Iesenii s-au adresat justitiei si au cerut daune de 120 de milioane de lei. Sentinta i-a nemultumit pe toti trei si au facut recurs. Judecatorii Tribunalului au respins recursurile celor doi Simion, insa l-au admis pe cel al lui Oreste, obligandu-i pe ingineri sa plateasca 10 milioane de lei drept cheltuieli de judecata.

Ospat - Grupul Voua taie porcul in padure

Sambata dimineata, membrii grupului Voua (National TV) organizeaza o petrecere la Padurea Cernica, unde va fi sacrificat un porc de 200 de kilograme. La chef va fi anuntata lansarea unei casete video cu cele mai bune momente comice ale trupei, intitulata "Tara lu’ Papura Voua". Caseta video va fi pusa in vanzare in magazinele de specialitate, la pretul de 180.000 de lei. La pomana porcului vor fi prezenti peste 150 de prieteni de-ai umoristilor, printre care si Bodo (Proconsul), devenit, peste noapte, ginere de presedinte. (Simona Ecovoiu)
×
Subiecte în articol: antimonden