x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden MONDEN/Suete

MONDEN/Suete

15 Feb 2005   •   00:00

16 FEBRUARIE 2005

Show erotic de 25.000 de euro

Cornel Pasat (foto) si colegii din trupa Flamingo Boys vor sustine un show erotic pe data de 1 Martie, de la ora 19:00, la Sala Palatului. Sunt asteptate la spectacol peste 4.000 de domnite, trecute de varsta de 18 ani, pretul biletului fiind cuprins intre 200.000 si 500.000 de lei: "Astfel, trupa initiala se reuneste. Au venit Alin, stabilit in Viena, Johnny, care lucreaza in Japonia, si Alain din Las Vegas", spune Cornel. Spectacolul a fost pus la cale de Show Art, casa de productie condusa de Cornel Pasat si Oana Roman, iar cei 25.000 de euro investiti au fost obtinuti de la avocatul vedetelor, Catalin Dancu. (Simona Ecovoiu)

Cornel Constantiniu, bisat la Teatrul "C. Tanase"

Cine mai spera ca celebrul interpret Cornel Constantiniu isi va reveni atat de bine dupa operatia pe creier, incat sa sustina saptamanal recitaluri? Directorul Teatrului de Revista "C. Tanase" din Bucuresti, actorul Alexandru Arsinel, i-a propus prietenului sau de viata o colaborare pe termen lung. Astfel, solistul, bolnav de Parkinson, a fost inclus in show-ul "Mama Boema", in calitate de invitat special, iar succesul productiei nu s-a lasat asteptat: "Cornel are un succes nebun cu cele trei melodii ale sale, mai vechi. Acum va intra in studio, pentru a inregistra si altele. E bisat mereu de spectatori", ne-a declarat Arsinel. (Simona Ecovoiu)

Nicola a primit un costum Sonya Rykiel

Acum cateva zile, Nicola a primit un cadou pretios: un costum din blana de vulpe, in valoare de 5.000 de euro. Darul i-a fost trimis chiar de patroana celebrei firme Sonya Rykiel, care a vazut-o si auzit-o cantand pe o caseta video, inregistrata in luna decembrie, cand a avut loc Festivalul Modei de la Bucuresti. Nicola a imbracat atunci costumul cu pricina si iata ca, dupa doua luni, a ajuns chiar in sifonierul ei. "M-am gandit sa fac o sedinta foto in acest costum si apoi cred ca voi filma urmatorul clip imbracata astfel", spune solista, inca entuziasmata de cadou. (Roxana I. Ancuta)

Directia 5 nu prea a avut spor la sarutat

Concertul sustinut de Directia 5 la Sala Palatului, cu ocazia Zilei Indragostitilor, a adunat mii de spectatori. In deschidere a cantat Krypton, iar solistul Razvan Fodor a incercat, fara succes, sa determine cateva cupluri sa se sarute si sa-i arate prezervativele. Concertul a adus fanilor mai multe surprize: piese noi si mai vechi, invitati speciali precum Paula Seling, Silvia Launean (fata cu vioara) si Stefan Mihailescu, chitaristul Paulei si inginerul de sunet al Directiei 5. La finalul concertului, Dan Maciuca, managerul trupei, a fost invitat sa cante refrenul celebrei "Cu tine sa zbor". Recordul national la sarut simultan a fost sub asteptari, in ciuda faptului ca Serban Huidu si cei de la Kiss FM si-au adus iubitele si iubitii pe scena, pentru a da "exemple" de sarut. (Roxana I. Ancuta)

Stigma, in tandreturi cu o ziarista

Primul videoclip Stigma fara Claudiu Mirica, dar cu scene fierbinti, a fost filmat duminica, in Clubul Terminus. Personajele principale in scenariul pentru "De-ar curge vodca de la sanii tai" sunt Cornel Sorian si ziarista Monica Borta. Aproape 200 de figuranti au rezistat 12 ore, atat cat au durat filmarile. "Este piesa pe care am facut-o cel mai repede, intr-o noapte. Totul a pornit atunci cand fetita mea a intrebat-o pe mama ei: «Mami, eu de la care tata am supt ceai si de la care lapte?», iar eu am completat: «Dar eu de la care tata am supt votca?»", povesteste Sorian. (Dana Ciobanu)

Michael Jackson, la urgenta

Pop-starul american Michael Jackson (46 de ani), judecat la Santa Maria (California) pentru molestare sexuala a unui minor, a fost internat, ieri, de urgenta. Michael a lesinat in drum spre tribunal si sufera de gripa, dupa cum a declarat judecatorul Rodney Melville. Avocatul cantaretului, Thomas Mesereau, a afirmat ca acesta este "foarte, foarte bolnav". Starul trebuia sa asiste ieri la cea de-a doua zi consacrata interogatoriilor potentialilor jurati. Selectarea juratilor ar putea dura trei-patru saptamani. Cei 12 jurati care vor fi selectionati vor trebui sa decida daca Michael este sau nu vinovat de molestarea sexuala a unui baiat in varsta de 13 ani, suferind de cancer, in februarie-martie 2003, la proprietatea sa Neverland, din apropiere de Santa Maria. (Marina Constantinoiu)

PICANT

In ultimii doi ani, Albertina Ionescu (TVR) a facut sute de poze. Fotografiaza tot ce i se pare frumos, de la fluturi la flori si fructe. (D.C.)

In timpul unei sesiuni de autografe, Oana de la K-pital a primit o cerere in casatorie. Nu din partea iubitului sau, ci din partea unui fan infocat. (A.V.)

Narcisa Suciu crede ca ascultatorul ei fidel este "o doamna trecuta de 25 de ani, cu un job foarte bun si care a terminat cel putin o facultate". (D.C.)
×
Subiecte în articol: antimonden cornel