x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mult show-bîz pentru nimic - Kristine, cea fără de pereche...

Mult show-bîz pentru nimic - Kristine, cea fără de pereche...

de Anca Stanescu    |    15 Mai 2008   •   00:00
Mult show-bîz pentru nimic - Kristine, cea fără de pereche...

O ştire cutremurătoare ne parvine dinspre RBA, casa de discuri care se înneacă doar în sunete curate: Kristine (foto) era cît pe-aci să se încalţe de la raionul de copii!



O ştire cutremurătoare ne parvine dinspre RBA, casa de discuri care se înneacă doar în sunete curate: Kristine (foto) era cît pe-aci să se încalţe de la raionul de copii! Nu, n-a dat în mintea lor, cum s-ar putea crede la prima vedere. Motivul este altul. Interpreta nu trăieşte deloc pe picior mare, ea măsurînd, la nivelul tălpilor, abia 34. Cu aşa dimensiuni liliputane e musai să-ţi faci pantofi de comandă. Kristine a alergat ce a alergat (în picioarele goale?) şi pînă la urmă şi-a găsit alesul: un designer care a reuşit să se ridice la nivelul exigenţelor ei în materie de încălţăminte. "Îmi fac încălţămintea la comandă, după modelele pe care le văd la diferite prezentări sau în magazine. Am o slăbiciune pentru pantofi, dar, la urma urmei, ce femeie n-are?", spune Kristine.

În concluzie: nu ştim mai nimic despre activitatea de cîntăreaţă a numitei Kristine, dar am aflat totul despre încălţările ei. Este şi ăsta un început... Fată dragă, tu eşti "de comandă" încă înainte de a auzi lumea despre tine...

×
Subiecte în articol: antimonden