x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mutu a donat 3.000 de euro

Mutu a donat 3.000 de euro

17 Dec 2004   •   00:00

Adrian Mutu a sunat-o si pe Simona Gherghe. Dar nu e ceea ce credeti. Se pare ca Mutu s-a potolit, in sfarsit. Fotbalistul a contactat-o telefonic pe "stirista" Antenei 1, dupa ce aceasta a prezentat la "Observator" un material despre campania de strangere de fonduri pentru Paul Mironov, baietelul care are nevoie de un tratament in Ucraina, pentru a putea sa mearga din nou.

Calin Goia
Adrian Mutu
IMPRESIONAT. Imediat dupa emisiune, Mutu a sunat-o pe Simona si a rugat-o sa-i dea toate datele copilului, pentru ca vrea sa doneze direct in contul lui Paul 3.000 de euro. Si alte vedete au fost impresionate si au telefonat din proprie initiativa la Radio 21. Printre ei se numara si Catalin Botezatu, care a donat un medalion Bvlgari, care s-a vandut cu 800 de euro. Au mai fost scoase la licitatie camasa lui Mircea Radu (5 milioane de lei), bretelele lui Marius Tuca (7 milioane de lei), bilele lui Robert Turcescu (27 de milioane de lei), cerceii si inelul lui Teo (35 de milioane de lei), delfinasul Ralucai Moianu (40 de milioane de lei), hainele trupei Voltaj (5.000 de euro!!), un costum de tenis al lui Ilie Nastase (200 de milioane de lei). Luni dimineata va putea fi cumparata chitara lui Pepe.

Daniel Buzdugan si Mihai Morar, de la "Dimineata dementa", cei care au initiat campania, au fost impresionati de faptul ca multi ascultatori au donat bani fara a participa la licitatii. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden