x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Mutu a dormit cu fosta sotie la socri

Mutu a dormit cu fosta sotie la socri

19 Dec 2004   •   00:00

MONDEN
Alexandra Dinu a venit in Romania pentru a lansa o bautura. Vedeta a fost insotita de Adi Mutu, cu care a si stat in casa parintilor ei. Tehnica de promovare este unul dintre secretele succesului unui produs. La un astfel de subterfugiu s-a apelat si in cazul lansarii unei bauturi a carei imagine este Alexandra Dinu.

DANA CIOBANU

INDECIZIE. Alexandra l-ar vrea inapoi pe Mutu, dar ii e frica sa nu se repete povestea
Vineri seara, clubul Office din Bucuresti. Putine vedete, dar multi ziaristi si cameramani s-au adunat in localul amintit pentru a-i vedea indeaproape pe Alexandra Dinu si, eventual, pe fostul sau sot, Adrian Mutu. Vedeta blonda s-a aflat in Romania timp de trei zile, pentru a participa la campania de lansare a unei noi bauturi slab alcoolizate, pe baza de coniac si cola.

PRET. Imbracata intr-o eleganta rochie de seara, Alexandra a marturisit ca nu prea se da in vant dupa bauturi, dar a fost de acord sa reprezinte imaginea Axapolis dupa ce a gustat miraculosul elixir care are doar 5% alcool. Oricum, nu o face pe gratis. Chiar daca vedeta nu a vrut sa dezvaluie suma pe care a primit-o pentru contractul pe un an, semnat cu producatorul, se vehiculeaza ca imaginea ei face cam 20.000 de euro.

Invitatii la petrecere au fost "satisfacuti" din punct de vedere al cancanurilor. Adrian Mutu si-a facut aparitia in Office, a stat cumintel pe canapea langa fosta sa sotie, a imbratisat-o si a sarutat-o, afisand un aer fericit, dupa care a supravegheat-o cu privirea de la o masa, in timp ce ea dadea interviuri pentru presa.

IMPREUNA. Chiar daca a parut ca se vede cu Adrian pentru prima data de cand a venit in Romania, am aflat ca fostii soti au sosit impreuna din Italia joi seara si au dormit in casa parintilor ei. Cu toate acestea, fosta doamna Mutu zice ca are un alt program in tara. "Petrec mai mult timp cu bunicii mei, pe care ii vad asa de rar, iar in week-end imi voi vizita niste prieteni. Oricum, stau doar trei zile in Romania, pentru ca duminica (n.r.-ieri)trebuie sa ma intorc in Italia", a declarat ea. Cu jumatate de gura, Alexandra a marturisit ca Adrian a cerut-o din nou de nevasta, dar ea ezita sa faca acest pas. Prefera sa-l mai tina un timp in sah.

CRACIUN

"Voi petrece Craciunul cu familia, in Italia. Inca nu am vorbit cu Mos Craciun despre cadourile pentru Mario. Pentru el e important ca acum petrece mai mult timp cu tatal sau. E bine ca Adi este mai liber acum"

VIZITE

"Petrec mai mult timp cu bunicii mei, pe care ii vad asa de rar, iar in week-end imi voi vizita niste prieteni. Oricum, stau doar trei zile in Romania, pentru ca duminica (n.r.-ieri) trebuie sa ma intorc in Italia" - Alexandra Dinu, actrita
×
Subiecte în articol: antimonden