x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nebuni in lume

Nebuni in lume

03 Feb 2005   •   00:00

4 FEBRUARIE 2005

Maimute la bai termale

Maimutelor de la gradina botanica din Hakodate - nordul Japoniei - le plac foarte tare baile termale. Motiv suficient pentru ingrijitori pentru a le rasfata cu astfel de bai calde, cu atat mai mult cu cat temperatura in zona a scazut pana aproape de zero.

Radarul Politiei a parcat neregulamentar

O echipa de politisti germani a amendat o alta echipa, responsabila cu prinderea celor care depasesc viteza legala, pe motiv ca a parcat neregulamentar. "Regulile de circulatie trebuie respectate de toata lumea", a declarat Hans-Joachim Schneider, seful Politiei din orasul Jessen.

Alcool - Soferul beat a adormit la volan

Un elev a sunat la serviciul de urgenta, dupa ce soferul autobuzului scolii a adormit la volan. Vernon Tobias Wallace (23 de ani) din Carolina de Nord a fost acuzat de conducere in stare de ebrietate, politistii declarand ca soferul fusese gasit cu o alcoolemie de 0,4 la mie. Daca ar fi condus un automobil obisnuit, tanarul ar fi scapat basma curata, deoarece limita legala este de 0,8 la mie. Insa, cand vine vorba de autobuze scolare sau autogunoiere, alcoolemia trebuie sa fie de 0 la mie.

Obsedat - Stomatologul agresa clientele

Un stomatolog din Marea Britanie a fost acuzat de mai multe paciente ca le-a sedat pentru a profita de ele. Ultima victima este o femeie care a venit sa-si scoata maseaua de minte. Sub pretextul ca interventia este foarte dureroasa, medicul i-a dat un sedativ foarte puternic, iar cand femeia si-a revenit l-a gasit pe dentist sarutand-o pe sani. Medicul stomatolog, al carui nume nu a fost dat publicitatii, neaga toate aceste acuzatii si spune in apararea sa ca respectivul sedativ poate da, in unele cazuri, vise erotice. Insa procurorii spun ca este imposibil sa fie vorba de vis erotic, mai ales ca urmele de ADN gasite pe sanii ultimei victime sunt identice cu cele ale dentistului.

Inventie - Oglinda care arata viitorul

O echipa de cercetatori de la laboratoarele Accenture Technology din Nice (Franta) a inventat o oglinda in care privitorul poate vedea cum va arata peste cativa ani. Metoda presupune filmarea unei persoane mai mult timp, pentru ca specialistii sa-si faca o idee despre stilul ei de viata si despre modul cum ii va influenta acesta infatisarea. Rezultatele sunt afisate pe un ecran plat LCD TV conectat la un computer special. Cercetatorii spera ca oglinda magica va fi gata in aceasta vara.

Rezerve - 800 milioane de lire "la ciorap"

Potrivit unui sondaj realizat de cotidianul the Mirror, englezii au... "la ciorap" aproximativ 800 de milioane de lire sterline. Studiul releva faptul ca o treime din englezi pastreaza bani cash "la saltea" pentru a plati unele facturi, o alta treime pentru diferite urgente, iar restul pentru cadourile de Craciun. Principalele "ascunzatori" sunt portofelele, posetele, sertarele, ibricele si sub covoare.

Sever - Kiefer Sutherland si-a concediat fiica

Actorul Kiefer Sutherland si-a concediat fiica pentru ca aceasta nu i-a respectat cererea de a pastra linistea pe platoul de filmare. Sarah (care lucreaza ca asistenta de productie la serialul "24") s-a "trezit" vorbind, ceea ce l-a deranjat foarte mult pe actor. El nu a stat pe ganduri mult, si-a dat afara fiica, dovedind ca isi trateaza familia cu aceeasi exigenta ca pe ceilalti angajati.

Proprietar - Un rus detine atmosfera Terrei

Un barbat din regiunea Krasnodar s-a prezentat la un notar pentru a legaliza o declaratie conform careia este proprietarul de drept al atmosferei Pamantului si al norilor. Vladimir Osipiv, in calitatea pe care o are, vrea sa declanseze, de asemenea, o lupta impotriva poluarii mediului. Cu toate ca majoritatea oamenilor legii spun ca initiativa rusului este cel putin comica, mai sunt unii avocati care sustin ca ideea nu contravine nici unei legi. Ba chiar sunt de parere ca privatizarea norilor ar aduce o imbunatatire a calitatii mediului inconjurator.

Licitatie - O gravida isi vinde burtica pe eBay

Elise Harp din Georgia, insarcinata in luna a opta, isi vinde burtica pe eBay. Ideea i-a venit dupa ce a citit despre barbatul care a obtinut pe fruntea sa aproximativ 30.000 de dolari. Elise spera sa obtina suficienti bani pentru a-si putea creste bebelusul.
×
Subiecte în articol: antimonden