x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / A tunat şi i-a adunat

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / A tunat şi i-a adunat

28 Ian 2009   •   00:00

Ce scandaluri mai moc... nesc în familia Moculescu? Fosta “doamnă” a cunoscutului  compozitor l-a lăsat pe acesta în pace (probabil pentru o scurtă perioadă) şi s-a luat acum de viitorul ginere. Mariana zice că a fost bătută de iubitul fiicei sale, chiar la ea acasă. Şi asta deoarece băiatul nu vrea să plece din locuinţă.



A tunat şi i-a adunat în imobilul cu pricina! Dar nu numai că s-a certat cu prietenul Nidiei, ci şi cu propria fiică. Pe de o parte, mama ar fi zis că i s-a acrit să le strângă prezervativele folosite aruncate pe jos, prin cameră, în timp ce fata spune că maică-sa stă prost cu nervii. Oare, dacă mai pleacă şi copiii din casă, cu cine se va mai certa Mariana Moculescu? (C.I.)



DRUMURI REGULATE  /  Bate vânt de canto
Roxana şi Elena, cele două fete din trupa Etnic, declară că s-au pregătit în mod constant, în ultimii doi ani, cu profesorul de canto Traian Broască, acelaşi care l-a “antrenat” şi pe Mihai Trăistariu pentru Eurovision. Ele se laudă că fac drumuri regulate la Mangalia pentru lecţiile cu pricina. Aşa, şi? Au impresia că vor cânta la fel de bine ca Mihai Trăistariu? Ehe, va mai trece multă apă pe Dunăre până să mai aducă cineva un loc fruntaş pentru România la concursul amintit. Şi cu atât mai puţin ele, care s-au făcut cunoscute prin faptul că le-a ridicat vântul fustele. La felul în care îşi fac publicitate de obicei, n-ar fi exclus să apară pe scenă cu un ventilator... (C.I.)



DISTRACŢIE / O blondă ruptă-n figuri
Feriţi-vă, Delia a ieşit (din nou) să se distreze! Se pare că blonda nu mai poate sta acasă deloc, iar cluburile i-au devenit un al doilea cămin. Odiseea ultimului week-end prelungit a început vineri în Fratelli şi a continuat sâmbătă dimineaţă într-un restaurant de pe Bulevardul Eminescu. După înotul prin alcoolul de noapte, cântăreaţa a halit bine, în compania unui admirator înfocat. În final, doborâtă de oboseală, Delia a preferat să ajungă acasă, acolo unde mama ei are grijă să nu-i lipsească nimic. Cu aşa apetit pentru distracţii, înţelegem de ce “partenerul perfect” pentru cântăreaţă se lasă încă aşteptat... (A.S.)



NOTA BENE! / Un pic de Alb(u)
Mai era nevoie de noi hachiţe prin care să treacă Iulia Albu? Se pare că da. Zilele trecute, ea s-a confruntat cu anumite stări mai neobişnuite. După ce a eliminat valul de pretenţii şi nemulţumiri date de numărul insuficient de ieşiri mondene din ultimele zile, Iulia s-a gândit şi la un motiv concret: ar putea fi însărcinată. Pentru a se linişti, preaiubitul soţ a dat fuga la farmacie şi a cumpărat un test de sarcină. Rezultatul a fost pozitiv. Săracu’ Mihai! Va trebui să facă faţă unui nou val familial de nervi şi pretenţii! Poate realizează nişte încălţări speciale cu care să păşească atent printre toanele nevesti-sii... (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden