x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Cu iubita-n apărare

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Cu iubita-n apărare

05 Feb 2009   •   00:00

Deşi spune că n-o interesează să apară prin ziare, iubita lui Tamaş pozează pentru reviste şi dă interviuri. Şi povesteşte cu lux de amănunte într-un tabloid ce îi găteşte fotbalistului, că-i place să schieze, să se relaxeze la piscină sau la masaj cu prietenele ei. Pe cine crede că interesează astfel de amănunte?



Dar cireşica de pe declaraţii este şi mai interesantă. Mai în glumă, mai în serios, fata trimite avertismente: să nu se apropie nimeni de iubitul ei, că o păţeşte! Dacă îndrăzneşte alta să-i facă avansuri fotbalistului, îi aplică vreo două-trei figuri de karate de-o face pilaf! Că-n ziua de azi sunt multe "băgătoare de vrăjeli". Dacă s-ar putea apăra iubirea cu pumnul, ce bine-ar fi! Dar se pare că Ioana merge pe principiul "dragostea moare, dar nu se predă".

LA CUŢITE / Cinema vrăjit?
Sorinel Puştiul crede că cel care l-a atacat este bărbatul unei vrăjitoare. Manelistul a fost agresat, recent, într-un hipermarket şi s-a ales cu o plagă înjunghiată. De la spital s-a dus direct la Poliţie să depună plângere. Şi-apoi şi la televiziune, înconjurat de şase bodyguarzi. Păi, dacă era ţinta vrăjitorilor, altele ar fi fost "armele" agresorilor! Cel mult Florin Salam ar putea fi tăiat. Sorinel Puştiu mai spune că a fost ameninţat de acelaşi personaj că-l "injectează". Poate de aceea acum suflă şi-n iaurt: Puştiu a refuzat internarea şi a ieşit din spital cât a putut de repede... (C.I.)

VALOAREA EI / Omul blond al zilei

"Olimpica" Simona Senzual, cea care n-a ştiut care e valoarea lui PI, şi-a arătat propria valoare. În ediţia de la 3 februarie a emisiunii "Happy Hour", "vedeta" i-a spus lui Cătălin Măruţă că "poporul român este cretin". Mai mult decât atât, Senzuala s-a oferit să-l "decretinizeze"! Oare nu ştie că ea însăşi este româncă!? Apoi a povestit că de mică s-a înconjurat numai de persoane elevate. Mai precis, stătea în preajma olimpicilor la matematică, iar acum se "lipeşte" de oamenii din clasa socială pe care ea o consideră superioară. Astfel, merge la aceeaşi sală la care ajunge şi premierul Emil Boc! Dragă Simona Senzual, celebritatea şi inteligenţa nu se transmit pe cale sexuală! (C.I.)

ADAM ŞI COLEGUL / Iubire adolescentină

Au început "siropurile" cu şi despre luna îndrăgostiţilor. În acest sens, Anda Adam vine cu o nouă surpriză pentru fanii ei: videoclipul piesei "Sufletul meu". Din comunicatul oficial aflăm că şase decoruri şi tot atâtea ţinute fac din acest clip o adevărată poveste de dragoste adolescentină ce se înfiripă între artistă şi colegul său de şcoală. "Povestea se desfăşoară într-un liceu de arte, unde Anda şi dansatorul Alexandru Tofan (Sauvage) frecventeză cursurile de dans. Videoclipul pune în scenă o poveste de dragoste cu accente dramatice şi final fericit, dar şi outfit-uri colorate, coregrafii originale şi îndrăzneţe şi multă veselie." (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden