x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Nici măcar o liră

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Nici măcar o liră

03 Feb 2009   •   00:00

În vremuri de criză financiară şi mai ales de criză de talent muzical, celebrele gemene din Cluj, cunoscute sub numele de scenă Cheeky Girls, s-au orientat către o afacere care le-ar putea aduce măcar atât profit cât să-şi scoată banii de pâine.



Gabriela şi Monica Irimia au cumpărat franciza pentru un magazin de tipul "Toate produsele cu preţ unic", cunoscute în Marea Britanie drept "Poundland". Orice produs vândut într-o astfel de prăvălie costă 0,99 lire sterline, pentru că marfa vine mai ales din China. Pretenţiile tot pretenţii rămân însă: buticul de criză al româncelor a fost inaugurat în spaţiul în care a funcţionat un magazin renumit, închis din pricina colapsului economic.

LA COMANDĂ / Botine cu Luciu

Probabil inspirată de recentul anunţ al lui Mihai Albu, care s-a gândit să-şi încalţe viitorul bebeluş cu botoşei cu pietre preţioase, Nicoleta Luciu şi-a comandat pentru botezul fiului ei o pereche de botine cu toc înalt, pe care să fie cusute vreo 5.000 de pietricele. La o adică, ea rămâne vedeta familiei, orice s-ar întâmpla. Cum botezul se va petrece şi la biserică, şi la restaurant, Nicoleta îşi va schimba şi hainele, dar şi încălţările. Drept pentru care a mai comandat şi o pereche de pantofi lucraţi manual şi cu aplicaţii de dantelă albă. Pentru că, repetăm, ea e vedeta familiei!

AMOR, AMOR / Marica şi Pistolul
Un nou an, o nouă relaţie de iubire lipsită de interes material pentru iepuraşul Playboy Gina Pistol. "Victima" se numeşte Ciprian Marica, component de bază al lotului naţional de fotbal al României şi atacant în echipa  Vfb Stuttgart. Iar dacă presa de scandal tot a scos la iveală proaspăta relaţie, Ginuţa a hotărât să pună lucrurile la punct: "Am hotărât de comun acord să păstrăm cât mai discretă relaţia". Foarte frumos din partea ei. Numai că Pistolul obişnuieşte să ia foc şi când nu apeşi trăgaciul, drept pentru care tânăra nu a fost deloc zgârcită cu detaliile privind povestea de amor. Ba, mai mult, deşi se iubeşte cu Marica de doar două săptămâni, Gina deja a precizat că nu este interesată de banii lui. Cam dubios ofsaidul iepuraşului...

LA GRAMMY / Însoţitorul Dan Bălan
Vestea bună este că Dan Bălan va călca sâmbătă pe covorul roşu, la cea de-a 51-a ediţie a Premiilor Grammy. Vestea proastă este că nu e el personajul central. Fostul O-Zone va fi doar însoţitorul Rihannei şi al rapperului american TI. "Live your life", remakeul după "Dragostea din tei", compusă de Dan Bălan, a stat timp de şase săptămâni pe primul loc al clasamentului Billboard. Astfel, albumul lui TI, de pe care este extras acest single cântat împreună cu Rihanna, este nominalizat în cadrul Oscarurilor muzicii intrenaţionale la categoria "Cel mai bun album Rap". (C.I.)

×
Subiecte în articol: antimonden