x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / S-au recucerit

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / S-au recucerit

29 Ian 2009   •   00:00

După modelul “Patru nunţi şi-o înmormântare”, avem patru scandaluri şi-o împăcare. Nu e zi în care să nu apară prin ziare, reviste şi televiziuni amănunte despre Magda şi Tolea, Mariana şi Horia Moculescu, Cristina Spătar şi fostul iubit şi, nu în ultimul rând, Bety şi Baron.



Printre atâtea rufe murdare înşirate în public, iată şi o veste bună. Unele dintre vedete se mai gândesc şi la reconciliere. Chiar dacă au trecut din plin prin perioada de criză, Bogdan Stelea şi Mirela Popa s-au împăcat. Cei doi au renunţat la cererea de divorţ depusă la sfârşitul anului trecut. Probabil cel mai înţelept a cedat. (C.I.)



OFERTĂ SPECIALĂ / Bănică se dă gratis
Iată o ştire de “mare” senzaţie: Andreea Bănică se dă gratis. Şi încă de două ori! Mai precis, cântăreaţa se dezbracă fără bani pentru două reviste, deşi se află în luna a şaptea de sarcină. Ar fi culmea ca atunci când vrei să-ţi faci publicitate să mai pretinzi şi onorariu! De ce procedează Bănică astfel? Evident, reclamă scrie pe ea. Dar cântăreaţa spune că doreşte să ofere acest “cadou” fanilor ei. Şi că e o amintire unică pe care nu vrea s-o rateze. De parcă nu şi-ar fi putut face fotografiile şi aşa, fără să le fluture prin reviste. Păcat că ideea nu e deloc originală. Demi Moore a pozat astfel în Vanity Fair, şi după ea o întreagă armată de alte vedete. (C.I.)



PISTOL, LA TEATRU / Cine s-o mai creadă?
Deşi a încercat să demonstreze că este pasionată de dans, Gina Pistol pare că se pricepe cel mai bine la teatru! În urmă cu o lună, de Crăciun, ea a jucat impecabil o piesă de amor în faţa părinţilor fostului iubit, Nicola. Adică s-a purtat cu acesta ca şi cum ar fi fost în continuare doi porumbei amorezaţi, deşi ei se despărţiseră! Motivul? Chipurile, nu era atunci momentul pentru astfel de mărturisiri mai serioase. “Am tras de timp cât am putut până au aflat”, mărturiseşte Gina. Până la urmă, inevitabilul s-a produs, iar posibilii viitori socri ai blondei au văzut cum stau lucrurile. Cine s-o mai creadă de acum înainte şi pe Pistol? Dacă tot împuşcă cu gloanţe oarbe... (A.S.)



ATAC CEREBRAL / Blondă contra blondă
S-a găsit cine să comenteze asupra dimensiunilor (creierului) altora: Ilinca Vandici. Supărată nevoie mare pe faptul că Dana Săvuică a afirmat că a fost concediată, blonda cu Cocoş şi-a pornit avalanşa de injurii: ba că Săvuică nu reprezintă de fapt nimic, ba că este mânată de o foame aprigă de publicitate, ba că experienţa ei se limitează la moderarea unor emisiuni despre sex. Toate aceste observaţii au culminat cu o constatare “epocală”: Săvuică are creierul prea mic! Dacă Vandici a devenit şi profă de anatomie, pe lângă multiplele şi necunoscutele specializări pe care le deţine, chiar că ne pândeşte corigenţa pe toţi! (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden