x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Venin de la Tudor

NEŞTIRE ÎN NEŞTIRE / Venin de la Tudor

12 Feb 2009   •   00:00

Oare ce-o fi mâncat solistul de la Fly Project în urmă cu câteva zile? Ceva care i-a căzut greu la stomac, cu siguranţă! Aşa se explică indigestia de care a dat dovadă cu ocazia unui concert susţinut într-un club din Bucureşti.



Tudor Ionescu a început să facă remarci răutăcioase la adresa colegilor de breaslă. Prima săgeată a fost orientată spre Marius Moga, pe care l-a făcut, nici mai mult, nici mai puţin, "ţăran". Apoi, tirul otrăvit s-a îndreptat spre Anna Lesko, căreia Tudor i-a "descoperit" lipsa de voce în faţa celor câteva sute de persoane prezente la concert. De-un lucru suntem siguri: solistul Fly Project are şi talent de croitor... la cât îşi lucrează colegii pe la spate! (A.S.)

VERDICT / Bărbaţii, nişte... cârnaţi!
Titlul de mai sus reprezintă, de fapt, convingerea fermă a solistei Anca Badiu. În opinia ei, toţi bărbaţii din România miros a cârnaţi. Excepţia de la regulă, a descoperit Anca după multe cercetări, o constituie maneliştii. Iar dintre aceştia, cireaşa de pe tortul aromelor plăcut mirositoare este chiar buricul târgului, Adrian Minune. Lucru justificat, de altfel, având în vedere faptul că Minune consumă de două ori mai puţine produse cosmetice decât ceilalţi. Însă tot Anca Badiu declară că, în pofida faptului că miros frumos, nu s-ar combina niciodată cu manelişti. Până la urmă, tot o "cârnăţăreasă" rămâne... (A.S.)

REPROŞ / Gabor, tare-n clanţă
Dacă tot şi-a îndreptat nasul, Ramona Gabor a început să-şi ascută şi dinţii. Şi, pentru că avea nevoie de o ţintă vie faţă de care să-şi probeze, public, supremaţia, l-a găsit pe Cătălin Plăpcianu. După ce a colindat în lung şi-n lat cluburile, alături de el (şi de mulţi alţi băieţaşi de bani gata) domnişoarei Gabor i s-a năzărit că băiatul îşi face publicitate pe seama ei. Chipurile, îi foloseşte imaginea pentru a deveni celebru prin mediile mondene bucureştene. De parcă tânărul era vreun fel de handicapat social, care nu s-ar fi putut descurca fără alăturarea Ramonei! Să fi uitat fata vremurile în care se cocoţa pe greabănul surorii, Monica Columbeanu, pentru a auzi lumea de ea? (A.S.)

NATURISTĂ / Reţetă á la Israel(a)
Dacă tot s-a mai inaugurat un club în piesajul bucureştean, cine să-l "boteze" cu un dans ca la mama acasă? Nimeni alţii decât Israela Vodovoz şi soţul, aflaţi, cum altfel?, într-o formă de invidiat. Şi-au învârtit şi şi-au răsucit amorul mare şi neobosit pe sub nasul audienţei, eclipsând chiar şi animatoarele prezente. Oare chiar a descoperit Israela izvorul de apă vie în persoana lui Liviu, mai tânăr cu trei decenii ca ea? Reţeta partenerului cu mult mai tânăr pare a garanta sănătatea şi longevitatea. În acest ritm, să nu ne mirăm dacă, şi la 80 de ani, Israela va semna prima condica prin cluburi... (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden