x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Neveste la modă

Neveste la modă

de Catalina Iancu    |    21 Iul 2007   •   00:00
Neveste la modă

Aglomeraţie mare joi seară in club Bamboo! Vedete din lumea fotbalului, afacerilor şi modei au participat la lansarea noii colecţii de rochii de seară a tinerei creatoare Mirela Popa. Au "driblat" sutienele, şi-au centrat atenţia şi au dat cu capul in lumina reflectoarelor nevestele de fotbalişti.


Cele zece rochii "Crystal Noir", realizate din materiale preţioase, accesorizate cu cristale Swarovski, au fost purtate nu de manechine profesioniste, ci de soţii şi prietene ale fotbaliştilor. Au fost licitate (nu fetele, ci ţinutele), iar banii obtinuţi vor fi donaţi unui centru de plasament din Sectorul 2.


PE CATWALK. Au defilat in calitate de model - unele dintre ele aflate pentru prima dată in această postură - Adriana Petrescu (soţia lui Dan Petrescu), Dana Gheorghe (iubita lui Bogdan Mara), Andreea Irian (prietena lui Lucian Burdujan), Alexandra Enăchescu (prietena lui Cristi Pulhac) şi Laura Rus (prietena lui Ciprian Vasilache). Ne-am intrebat care este legătura intre tănărul designer Mirela Popa şi iubitele fotbaliştilor. Ei bine, tot fotbalul, căci Mirela este prietena portarului Bogdan Stelea. "Moderatorul" licitaţiei a fost Cătălin Măruţă, care a beneficiat de ajutorul Danei Săvuică in comentarea fiecărei creaţii vestimentare in parte. Acesta a făcut un adevărat tur de forţă pentru a ajunge la eveniment: a venit de la Costineşti imediat după terminarea emisiunii sale şi a plecat inapoi la mare in aceeaşi seară.


ROCHII DE MILIOANE. Măruţă a făcut un adevărat show, animănd licitaţia şi determinăndu-i pe cei prezenţi să scoată căt mai mulţi bani din buzunare şi portofele pentru a cumpăra operele creatoarei. Şi nu s-au zgărcit ştiind că banii vor ajunge la copiii nevoiaşi.

Prigoană a cumpărat cea de-a doua ţinută purtată de Dana Gheorghe cu suma de 3.000 euro, invingăndu-l pe iubitul acesteia, Bogdan Mara. Una dintre ţinutele purtate de Andreea Irian a fost achiziţionată cu 1.500 euro de Bogdan Stelea, iar o altă rochie, purtată de Laura Rus, a fost adjudecată cu 1.400 euro de handbalistul Naţionalei Rareş Jurca. Rochiile purtate de Alexandra Enăchescu au fost achiziţionate de un elveţian pe nume Frank (1.000 euro) şi de Bogdan Mara (1.000 euro). Iubitul ei, Cristi Pulhac, n-a putut s-o vadă pe catwalk, deoarece era in cantonament.

Chiar dacă nu au licitat, ci doar au comentat cele intămplate la faţa locului, creatorii de modă au răspuns şi ei prezent invitaţiei: Cătălin Botezatu, Mihai şi Iulia Albu, Adina Buzatu şi Nora Bălănică au urmărit cu atenţie show-ul.   Â


Cea mai!



Cea mai disputată rochie a fost prima ţinută purtată de Adriana Petrescu, pentru care s-au bătut la licitaţie Silviu Prigoană, Bogdan Mara şi, evident, Dan Petrescu. Acesta din urmă a pus măna şi pe fată, şi pe rochie, contra sumei de 4.000 euro. Se pare că Dan a ţinut neapărat să-i cumpere Adrianei rochia neagră care i s-a potrivit ca turnată. Cei doi par mai indrăgostiţi ca oricănd şi, cu excepţia momentelor in care Adriana a urcat pe scenă, au stat nedezlipiţi.

×
Subiecte în articol: antimonden