x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Nu mai umblă iarna pe uliţă

Nu mai umblă iarna pe uliţă

de Catalina Iancu    |    03 Oct 2007   •   00:00
Nu mai umblă iarna pe uliţă

Nu există om care să nu treacă măcar "O dată-n viaţă" prin momente inedite. In cei opt ani de emisiuni realizate in direct, Iuliana Tudor a avut parte din plin de astfel de aventuri.


Nu există om care să nu treacă măcar "O dată-n viaţă" prin momente inedite. In cei opt ani de emisiuni realizate in direct, Iuliana Tudor a avut parte din plin de astfel de aventuri.


  • Â Jurnalul Naţional: De cănd ai carnet şi căte accidente ai provocat?
Iuliana Tudor: Din 1996. Am avut un singur accident, produs nu din vina mea. Un şofer care nu a acordat prioritate m-a izbit in plin lateral dreapta in Piaţa Victoriei. Mergeam la concertul prilejuit de Ziua Romăniei la Sala Palatului. A trebuit să-mi revin in căteva minute şi să urc pe scenă ca şi cănd nimic nu s-a intămplat.


  • Ce cremă foloseşti pentru ridurile pe care ţi le-au provocat cei opt ani de "in direct"?
O cremă cu ingrediente sigure: opt ore de somn obligatoriu, hrană sănătoasă şi la ore fixe, dragoste, multă dragoste, şi sentimentul că nu muncesc, ci trăiesc o poveste fără sfărşit... in direct.


  • Crezi in proverbul "Lupul işi schimbă părul, dar naravul, ba"? Mai ales că tu tocmai ţi-ai schimbat culoarea părului...
Da. Am fost convinsă cu greu să mă vopsesc de Cristi Pascu, cel care se ocupă de imaginea mea. Asta cu năravul o ştiu cel mai bine oamenii din jurul meu... dar "O dată-n viaţă" poate fi şi altfel.


Muzica populară te-a obligat să-ţi iei stilist?
Nu m-a obligat, insă, fiind o persoană publică, trebuie să am grijă de imaginea mea. In consecinţă, m-am inconjurat de profesionişti, care ştiu mai bine cum trebuie să arăt.


  • Căt eşti de populară?
Atăt căt consideră oamenii că sunt.


  • Soţul tău este mai fericit acum, cănd nu mai lucrezi in deplasare şi stai mai mult la Tudor Vornicu (in studio)?
Chiar zilele astea imi spunea că aşteptările lui s-au năruit. Deşi sunt in Bucureşti, stau in TVR şi 12 ore, aşa că era mai bine cănd mă ştia plecată in deplasare şi revenind intr-o anumită zi. Mizez insă pe inţelegerea lui, ca şi pănă acum!


  • Căte perechi de pantofi ai stricat pe uliţele satelor? Cine ţi-a decontat "pagubele"?
Nenumărate! Eu şi TVR.


  • Cine te-a convins că ai voce?
Mama, pe la 4-5 ani. Â


  • Cănd ne vei anunţa că iţi lansezi un CD?
Anul viitor!


  • Cănd ai inceput să nu mai crezi in zăne?
N-am crezut niciodată in zăne. Doar in Dumnezeu!


Vedetele trec prin probe de foc

Iuliana Tudor prezintă "O dată-n viaţă", o emisiune-concurs cu trei vedete. Fiecare işi reprezintă zona natală şi trece prin căteva probe "de foc": interpretarea unui căntec popular, joc popular, probă practică, umor popular, duet cu o vedetă populară. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Totul se intămplă in direct, in fiecare vineri de la 20:15, la TVR 1. Emisiunea are şi o componentă socială. Fiecare vedetă are o familie defavorizată de apărat, care la final va fi ajutată. Vor apărea in prima ediţie Marcel Pavel (care va reprezenta Moldova), Cove (Oltenia) şi Rita Mureşan (Muntenia)", ne-a dezvăluit Iuliana.



×
Subiecte în articol: antimonden