x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Nu sunt ca Elena Carstea!"

"Nu sunt ca Elena Carstea!"

16 Mar 2004   •   00:00
"Nu sunt ca Elena Carstea!"

Dupa trei barbati si 45 de ani de casnicie, Zina Dumitrescu era cat pe ce s-ajunga in pragul celui de-al treilea divort. In ultimul moment, a intors-o ca la Ploiesti.

Daca ar fi sa facem un clasament al vedetelor care tin cel mai bine pasul cu moda, in top sar afla cu siguranta creatoarea Zina Dumitrescu. Aflata la o varsta la care alte femei stau si cresc nepoti, ea frecventeaza evenimentele mondene, avand un spirit la fel de tanar ca si cei care-o inconjoara.

Primul sot, mai batran cu 17 ani

Zina a facut trei ani la Drept, facultate pe care a terminat-o la fara frecventa, mai mult de gura mamei sale. Sa inscris la Teatru fara stirea parintilor. Calitatile fizice iau fost descoperite si valorificate de un boss de la Fabrica de Confectii, care a luato la prima ei prezentare de moda. Singura legatura cu lumea scenei a ramas faptul ca s-a casatorit, la 20 de ani, cu Marin Negrea, actor si regizor la Teatrul National. Probabil diferenta de varsta si-a spus cuvantul, el fiind mai mare cu 17 ani. Din acest mariaj a rezultat si singurul ei copil, Catalin. Problemele n-au intarziat sa apara. Desi a amanat, de dragul fiului ei, momentul despartirii, pana la urma s-a hotarat sa faca acest pas, dupa 14 ani de casnicie, pentru ca nu i-a mai suportat accesele de gelozie.

Cel de-al doilea sot era infidel

Pe avocatul Nicolae Radulescu-Botica, cel de-al doilea sot, l-a cunoscut cand si-a inscris baiatul la o gradinita cu predare in limbi straine. De altfel, Catalin a fost cel care, fara voia sa, i-a apropiat pe cei doi. Nicolae a cerut-o in casatorie si a acceptat, desi nu-l iubea. S-a gandit c-ar fi un tata minunat pentru baiatul ei. Nici aceasta casnicie n-a durat, din cauza ca l-a prins cu o alta femeie. Dar nu infidelitatea a fost motivul supararii sale, ci modul in care s-a produs, faptul ca el se afisa cu amanta in vazul tuturor. Spre deosebire de primul sot, care, crede ea, o uraste si acum, cu celebrul avocat a ramas in relatii amicale, mai ales c-au stat impreuna 12 ani.

La numai o luna dupa ce a divortat a doua oara l-a cunoscut pe Costin Dumitrescu. Academicianul profesor doctor docent a fost mai mult decat direct si i-a spus inca de la a doua intalnire ca viata ei va fi alaturi de el. Si intr-adevar, sunt impreuna de 19 ani. Interesant este faptul ca, la inceputul anului trecut, Zina Dumitrescu a declarat in presa ca sotul ei are o amanta in Germania, inca din anul 1978! Amanuntele dezvaluite cu gura ei au fost socante. Cu o sinceritate dezarmanta, Zina a spus ca n-o deranjeaza aventura perechii sale, atata vreme cat nemtoaica nu-l vede decat o data sau de doua ori pe an. Si ca, pe langa faptul ca aceasta ii ofera cazare gratuita, mai presteaza si servicii casnice, adica ii si spala rufele!

Al treilea, la fel de infidel...

Zina spunea ca sotul ei este atat de sarmant incat nici o femeie nu i-ar putea rezista.

Probabil ca nici chiar ea nu i-a rezistat si, dupa ce au inceput sa circule zvonurile cum ca divorteaza, a intors-o ca la Ploiesti. A avut curajul sa-si dea cuvantul de onoare ca nu e adevarat. Atentie, mama Zina, acum scrie negru pe alb ca nu se pune problema sa divortati! Dar se prea poate ca designera sa uite din nou ceea ce a declarat si sa o vedem si pe ea la tribunal.

I-am amintit Zinei declaratiile pe care le-a dat in presa la inceputul anului trecut, in care dezvaluia amanuntele picante despre aventura sotului ei. Raspunsul a fost mai mult decat surprinzator. Creatoarea ne-a spus ca a glumit! Este imposibil de crezut ca vreo femeie ar putea glumi cu astfel de lucruri pe care, culmea, sa le povesteasca si ziaristilor. I-am mai spus ca si Elena Carstea a negat cu vehementa ca divorteaza si, peste cateva zile, a facut turul televiziunilor si a confirmat, in direct, ca se desparte. "Nu ma comparati pe mine cu Elena Carstea sau cu fel de fel de trupe care se cearta din toate alea!". ( CATALINA IANCU )

"Noi avem o varsta, sotul meu este profesor si astfel de zvonuri dauneaza carierei lui. Va repet, si va rog sa ma intelegeti ca nu este nimic adevarat. Va dau cuvantul meu ca nu este adevarat. Nu stiu de unde au aparut asemenea zvonuri. Eu si sotul meu ne intelegem bine si nu se pune problema de asa ceva. Nu aveti de ce sa ma comparati cu Elena Carstea" Zina Dumitrescu

×
Subiecte în articol: antimonden zina