x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O prinţesă “puţin cam chioară”

O prinţesă “puţin cam chioară”

de Anca Stanescu    |    25 Mai 2008   •   00:00

E ceva să grăieşti adevărul… Mai ales atunci cînd ai sînge albastru, sinceritatea este de 100 de ori mai preţioasă. Ei bine, prinţesa Brianna Caradja a făcut într-o emisiune tv o mărturisire care aproape că ne-a orbit:

LA APEL!

E ceva să grăieşti adevărul… Mai ales atunci cînd ai sînge albastru, sinceritatea este de 100 de ori mai preţioasă. Ei bine, prinţesa Brianna Caradja a făcut într-o emisiune tv o mărturisire care aproape că ne-a orbit: “Sînt puţin cam chioară, aşa că se mai întîmplă să nu recunosc anumite persoane. De aceea am trecut cîteodată prin situaţii penibile”. Însă alţii s-au înveşmîntat şi mai abitir în mărturisiri. Marian Dîrţă a venit costumat în ceva care aducea ori cu draperiile, ori cu feţele de masă. Însă, scuzaţi! Era vorba despre costumul lui safari. Evident, asortat la ramele ochelarilor negri (de soare şi de vedere)!

PLÎNGERE. Şi, dacă tot se poartă fiţele, aflaţi şi că urechile Oanei Roman sînt deosebit de sensibile. “Ce muzică este asta? Cîntaţi şi voi ceva melodios!”, s-a strîmbat fata, agresată de “amprentele” bandului emisiunii. “Nu cumva vrei să-ţi cîntăm ca-n club?”, i s-a răspuns. Pro­babil că scăriţa şi ciocănelul Oanei s-au micşorat din cauza decibelilor intenşi, iar acum nu mai suportă decît şoaptele. Aşadar, să-i şoptim: “Mai lasă-ne, Oano, cu fiţele!”.

×
Subiecte în articol: antimonden