x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Operatie - Beni, la cutit!

Operatie - Beni, la cutit!

de Simona Ecovoiu    |    13 Apr 2006   •   00:00
Operatie - Beni, la cutit!

Solistul de muzica populara Benone Sinulescu a reusit sa-i fenteze pe medici timp de 18 ani. Abia in urma cu doua saptamani, el a fost convins sa se opereze, la Spitalul Militar, de hernie inghinala.

Daca in mod normal o astfel de operatie dureaza 20-40 de minute, interventia chirurgicala a interpretului a intrat in prelungiri: "Vina imi apartine in totalitate. Desi stiam de 18 ani ca am aceasta afectiune, m-am temut de operatie. Pana intr-o zi, cand n-am mai putut suporta durerile si m-am lasat pe mana medicilor. A fost prima mea internare si sper ca si ultima".

EMOTII. Sotia acestuia, Leni, intrase in panica, vazand ca orele trec si Benone nu mai este scos din sala de operatie: "Saraca, se tot intreba daca nu au intervenit complicatii, daca nu cumva am murit". Nonconformistul interpret s-a tinut de sotii pana cu cateva minute inainte ca anestezistul sa-l adoarma: "De frica, nu mai stiam cum sa aman operatia. Asa ca i-am pacalit pe toti, pentru cateva minute, oferindu-le bomboanele pe care le tineam in buzunar". Gluma-gluma, dar doctorii au avut ceva de munca: "Ei au considerat ca operatia prezinta interes medical, asa ca au filmat pe tot parcursul interventiei chirurgicale, ce a durat aproape cinci ore. Recunosc ca am fost inconstient si chiar si pe dusmanii mei ii sfatuiesc sa se duca la timp la spital cand au probleme de sanatate. Oricand eram predispus sa fac ocluzie intestinala, cu atat mai mult cu cat am obiceiul sa ma zbengui cam mult pe scena".

RECUNOSTINTA. El doreste ca prin intermediul cotidianului nostru sa le aduca multumiri medicilor Ioana Tamaru si Constantin Grozavu de la Spitalul Militar: "M-au «macelarit» foarte fin si mi-au pus totul in ordine". Pentru ca musculatura abdominala sa se refaca mai repede, medicii i-au atasat o plasa speciala adusa din America, de 400 de dolari. Dupa spitalizare, Benone Sinulescu a slabit 10 kilograme: "Nu-i bai, si asa voiam sa mai dau jos, abia acum arat asa cum mi-am dorit". Desi i s-a pus la dispozitie caseta video din timpul operatiei, interpretul a refuzat cu desavarsire sa o vizioneze: "Asta mi-ar mai lipsi, dupa ce am scapat de necaz, sa-mi vad matele!". Dupa aceasta experienta, Beni promite sa revina cu ceva surprize: "Vreau sa sochez, dar in sens pozitiv".

PLASA
"Doctorii m-au «macelarit» foarte fin si mi-au pus totul in ordine. Pentru ca musculatura abdominala sa se refaca mai repede, mi s-a atasat o plasa speciala adusa din America, in valoare de 400 de dolari"

INTERES MEDICAL
"Ei au considerat ca operatia prezinta interes medical, asa ca au filmat pe tot parcursul interventiei chirurgicale, ce a durat aproape cinci ore. Recunosc ca am fost inconstient si chiar si pe dusmanii mei ii sfatuiesc sa se duca la timp la spital cand au probleme de sanatate." - Solistul Benone Sinulescu
×
Subiecte în articol: antimonden