x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ozzy Osbourne s-a dus în Cuba pentru realizarea unui documentar

Ozzy Osbourne s-a dus în Cuba pentru realizarea unui documentar

06 Ian 2016   •   16:48
Ozzy Osbourne s-a dus în Cuba pentru realizarea unui documentar

Ozzy Osbourne, solistul legendarei trupe de heavy metal Black Sabbath, se află în vizită în Cuba, unde va face un film pentru canalul de televiziune prin satelit History Channel, potrivit mass-media locale citate de EFE.

John Michael Osbourne, cunoscut în lumea muzicii drept Ozzy Osbourne, a ajuns la sfârşitul săptămânii trecute la Havana împreună cu, Jack, unul dintre fiii săi pentru un sejur de aproape o săptămână, a informat ediţia digitală a ziarului Granma, fără să dea detalii despre filmul la care va participa artistul.

Interpretul şi compozitor în vârstă de 67 de ani având la activ o carieră muzicală de patru decenii întreprinde această vizită în Cuba la începutul anului înainte de lansarea turneului 'The End', alături de Black Sabbath.

Câştigător de două ori al premiului Grammy la categoria cel mai bun interpret de heavy metal cu 'I Don't Want to Change the World', în 1994, şi în 2000 cu 'Iron man' ca solist al Black Sabbath, şi cu o carieră solo de succes, el deţine mai multe discuri de aur şi platină pentru vânzarea albumelor 'Diary of a Madman'.

Supranumit 'Părintele heavy metalului' sau 'Prinţul tenebrelor', Osbourne care s-a născut în Birmingham figurează pe locul 2 în topul celor mai buni solişti de heavy metal potrivit revistei Time Rock.

Ozzy Osbourne se alătură astfel artiştilor internaţionali care vizitează Havana în 2015 după dezgheţarea relaţiilor diplomatice între guvernele Cubei şi SUA. În ultimul an insula a fost vizitată de solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger; de cântăreaţa americană Katy Perry, de membrii trupei de rock The Dead Daisies, şi de cântăreţii Rihanna şi Usher.

×
Subiecte în articol: Ozzy Osbourne jack osbourne Cuba havana