x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Parada canina

Parada canina

de Simona Ecovoiu    |    23 Sep 2005   •   00:00
Parada canina

VIP-urile si-au inscris prietenii fara grai la "Star Dog Parade". In deschiderea evenimentului, solistul Mihai Constantinescu va interpreta slagarul "Iubiti si cainii vagabonzi".

Prima editie a show-ului "Star Dog Parade" va avea loc duminica, de la ora 17:30, la Club Piranha.

PREMII IN OASE. Cum organizatorii au anuntat ca sunt puse in joc diverse premii, constand in oase sau hainute, vedetele s-au inghesuit sa-si inscrie patrupedele la concurs. Vor fi acordate si trofee la categoriile "Cel mai frumos caine", "Cel mai inedit cuplu caine-stapan", "Cel mai bine dresat caine" si "Cel mai amuzant caine". Printre vedetele care vor veni insotite de prietenii lor fara grai se numara Silvia (D ’La Vegas) si Bodo (Proconsul). El are doi caini din rasa Akita Inu sau "Cainele samurailor". Evenimentul va include si un numar de moda canina, oferit de Yasmin, dansatoare, dar si designer. Banii stransi pe parcursul competitiei vor fi folositi pentru sterilizarea cainilor comunitari.

RASFATATUL ANDEI
MOFTURI. Anda isi duce la coafor "prietenul"
Solista Anda Adam se mandreste cu patrupedul sau din rasa York Shier. Nu este un caine ieftin, din moment ce a scos din buzunar, pentru a-l cumpara, din Ungaria, suma de 300 de euro. Dar latosul a nimerit pe maini bune, din moment ce stapana lui il duce frecvent la un salon special: "Ii cumpar tot felul de specialitati, dar nu prea mananca, e cam mofturos. Partea proasta e ca s-a obisnuit atat de mult cu mine, incat nu-l pot lasa singur nici o clipa, asa ca il car cu mine si la serviciu. Adica la salonul de frumusete pe care il am. Noroc ca e prietenos si nu-mi musca clientele. Si el beneficiaza de un tratament special, il duc la un salon canin de tuns si coafat, unde deja s-a imprietenit cu alti catei marca VIP. E un prieten bun, ma inveseleste cand sunt trista". Anda spera la titlul "Cel mai simpatic caine".

×
Subiecte în articol: antimonden