x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Parodie - Pentru Cleopatra: Ghita are alta fetita

Parodie - Pentru Cleopatra: Ghita are alta fetita

de Dana Andronie    |    22 Oct 2006   •   00:00
Parodie - Pentru Cleopatra: Ghita are alta fetita

"Trimite mesajul asta mai departe, ca sa ajunga la Cleopatra Stratan: «Nu ma mai astepta diseara la portita, mi-am gasit alta fetita». Semnat: Ghita".

Acest mesaj circula pe Internet, sub deviza: "citeste si da mai departe". Ce-a reusit Cleopatra cu Ghita al ei! Are 4 ani, dar l-a facut celebru pe GHITA, pe care-l asteapta la portita: "Hainita sta in cui/ Afara soare nu-i/ Nimic nu-i bun de cand/ Ma gandesc la Ghita/ Dar Ghita nu-i in sat/ Eu m-am interesat/ Imi pare ca-i plecat/ Dupa granita.../ Greu, tare mi-i de greu,/ Vreau, da’ nu stiu ce vreau/ Stiu ca si tu ma placi/ Spune, Ghita, de ce tu taci?/ Ori vina ori ti du/ Ori spune da ori nu/ Eu te rog nu ma-nerva/ Ghita ce-i cu viata ta?/ Ghita, te-astept diseara la portita/ Langa portita de la scoala/ Vino, da’ numa nu vini cum vii tu/ De obicei cu mana goala/ Cine te mai asteapta ca si mine/ O seara intreaga numai pe tine./ Ghita, arata-mi tu o fata care/ Sa te iubeasca asa de tare!/".

Ne culcam si ne trezim cu Ghita in gand. Dimineata, la pranz si seara, fredonam "Ghita, te-astept diseara la portita". Rezultatul: am ajuns sa ne credem Ghita si sa anuntam pe internet ca ne-am gasit alta fetita.

CALTABOSUL, IN PERICOL. Si cum romanul a stiut intotdeauna sa faca haz de necaz, s-a inventat si parodia "Hungry Ghita" (Ghita cel flamand). Cantati, poate va aude Celopatra si va prgateste o tocanita! "Nu-i ziua de Ignat/ Dar porcul l-am taiat/ Infulec o costita/ Si ma gandesc la Ghita/ Dar Ghita ii plecat/ Stiu ca s-a suparat/ Si-n urma a lasat/ Carnati si toba/ Greu/, Tare mi-e de greu/ Oare, unde-i Ghita al meu?/ Spune-mi, spune-mi de ce taci?/ Stiu, stiu ca te prefaci/ Ghita, te rog, nu ma enerva/ De ce-ai plecat din viata mea?/ Ghita, eu plang si fac o tocanita/ Pun si jumari/ Pun si costita/ Stiu eu/, Eu stiu ca n-ai sa mai revii/ Si caltabosu’l tai felii/ Cine te mai asteapta ca si mine?/ Un an intreg numai pe tine/ Ghita, tu nu stii cat de rau ma doare?/ Ca te iubeam asa de tare...".

MICUTA MARE ARTISTA. Chiar daca Ghita si-a gasit alta fetita, Cleopatra tot are sanse sa intre in Cartea Recordurilor drept cel mai tanar star care si-a lansat un album si a sustinut un concert de o ora si jumatate. La cei 4 anisori, urmasa lui Pavel Stratan isi ia foarte in serios rolul de artista. La filmarile videoclipului piesei de rezistenta a albumului "La varsta de trei ani", Cleopatra "nu a facut nici o miscare, nici un gest in plus. A fost cuminte, asa cum este si in viata. Nu face nimic in plus, e copilaroasa, dar e si foarte corecta. Se joaca, dar daca trebuie sa faca ceva, face exact". Exact. Tineti minte ce ne-a comunicat PR-ul de la Cat Music, casa de productie sub acoperisul careia se afla tata&fiica Stratan! Sunt informatii memorabile, cel putin prin modul de exprimare!

Atentie, Cleopatra este in cautarea fericirii, iar Ghita "poate sa fie scopul pe care vrea sa-l ajunga". Mai sa fie! O fi ea, Cleopatra, o micuta mare artista, dar cum se poate ca Ghita al ei sa fie scopul pe care vrea sa-l ajunga??? "In acest videoclip vedem un copil mic intr-o lume mare care-si cauta fericirea, nu neaparat il cauta pe Ghita. Ghita poate sa fie si drumul ei in viata, poate sa fie scopul pe care vrea sa-l ajunga, poate sa fie orice. Pe ea n-o intereseaza ce se intampla in jurul ei, ea isi vede de ale ei, de fericirea ei, traieste in lumea ei, cauta ceva, cauta fericirea". Nu uitati s-o anuntati pe Cleopatra ca Ghita n-o mai asteapta in portita! Va fi atat de fericita, incat va face o tocanita!

"Ghita, te-astept diseara la portita/ Langa portita de la scoala/ Vino, da’ numa nu vini cum vii tu/ De obicei cu mana goala/ Cine te mai asteapta ca si mine/ O seara intreaga numai pe tine./ Ghita, arata-mi tu o fata care/ Sa te iubeasca asa de tare!/"
"Ghita" - originalul
"Ghita, eu plang si fac o tocanita/ Pun si jumari/ Pun si costita/ Stiu eu,/ Eu stiu ca n-ai sa mai revii/ Si caltabosu’l tai felii/ Cine te mai asteapta ca si mine?/ Un an intreg numai pe tine/ Ghita, tu nu stii cat de rau ma doare?/ Ca te iubeam asa de tare..."
"Ghita" - parodie
×
Subiecte în articol: antimonden ştiu ghiţă cleopatra portita