x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Partie cu... Impact

Partie cu... Impact

19 Dec 2004   •   00:00

Sambata s-a inaugurat la Busteni partia Kalinderu, proiectul ridicandu-se la o valoare totala de 5,2 milioane de euro. Pentru asigurarea conditiilor optime de practicare a schiului de-a lungul intregului sezon (15 decembrie-31 martie), partia a fost dotata cu o instalatie pentru producerea zapezii artificiale.

Cristina, solista Impact
A fost organizat si un spectacol, la care au participat trupele Sistem, Partizan si Impact. De curand, Zoli de la Sistem a fost operat la ochi, interventia chirurgicala dovedindu-se o reusita. Din pacate, el a ramas cu o sensibilitate la lumina, astfel ca e nevoit sa poarte tot timpul ochelari de soare.

PATRU ACE. Cu greu am recunoscut-o pe Cristina de la Impact, caci era nemachiata. Ea a inregistrat un succes nebun cu ultimul sau videoclip, asa ca nu mai pridideste cu spectacolele. A primit si oferte de a canta in strainatate, dar le-a refuzat: "N-as pleca in strainatate. M-am chinuit atatia ani sa ajung vedeta in Romania", a declarat Cristina. Artanu din Partizan a urcat pe scena amenajata langa partie imbracat la patru ace, nicidecum in tinuta de schi. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden