x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - AURELIAN TEMISAN

Patru intrebari pentru - AURELIAN TEMISAN

16 Dec 2004   •   00:00

Un cantaret care vorbeste doar atunci cand are ceva de transmis

Nu ai mai lansat nici un album. Ti-ai pierdut vocea?
Nu am mai venit cu nimic nou pe piata muzicala din Romania pentru ca nu am fost interesat de acest aspect. Dar asta nu inseamna ca nu mai cant. Doar ca voi aparea cu ceva nou atunci cand voi considera ca materialul la care lucrez va fi o bomba, iar romanii vor exploda cand il vor asculta. Nu doresc sa apar cu un album, fara a fi si convins ca este ceva cu adevarat iesit din comun.

Daca ti s-ar face cadou o emisiune tv, ai primi?
Nu, desi as face fata, ba chiar si spate. Deocamdata, nu-mi doresc asa ceva. De fapt nu vreau sa fiu nici moderator, dar nici invitat. Din octombrie, de cand m-am intors din Germania, am primit foarte multe invitatii de a apare la diferite emisiuni de divertisment. De fiecare data raspunsul meu a fost negativ. Nu-mi place sa apar in fata oamenilor fara a avea ceva interesant de transmis.

Exista vreo piesa care iti place foarte mult cum o interpretezi?
Imi place foarte mult "Cine oare". Este o melodie care a si primit multe premii. Mi se potriveste bine linia melodica, punandu-mi in valoare vocea. Dar am si piese de care nu sunt multumit. Cam 20 sunt la numar, dar orice cantaret are in repertoriu si melodii mai putin reusite. De exemplu, "Este minunat" (un cantec din 1989) nu m-a avantajat deloc. M-am hotarat sa n-o mai cant!

Romania este o tara bogata in vedete?
Da. Eu consider ca Ilie Nastase, Leonard Doroftei si Nadia Comaneci sunt adevaratele vedete ale Romaniei. Ce a ramas sunt doar niste persoane care se bucura de o anumita notorietate. Dar una e sa fii cunoscut si apreciat inclusiv peste hotare, si alta e sa te cunoasca doar un cartier. Din pacate, la noi, vedetele sunt foarte putine, cu toate ca multi se considera intrati in categoria starurilor. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden