x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - BODO

Patru intrebari pentru - BODO

19 Dec 2004   •   00:00

Un "proconsul" care mananca gogosi facute de sotie doar atunci cand ninge

Care dintre voi doi este bucatarul in casa?
Acesta este un post pe care ni-l disputam amandoi. Atat mie, cat si Ioanei ne place la nebunie sa gatim. Sunt specialist in mancarurile traditionale romanesti si, pentru ca sunt si un pescar impatimit, ma pricep de minune sa prepar pestele prins chiar de mine. Ioana, in schimb, prefera sa prepare mancaruri frantuzesti si trebuie sa recunosc ca poate concura cu succes cu un maestru bucatar francez.

In cazul unei dispute, cine renunta primul?
De obicei, nici unul. Suntem amandoi foarte incapatanati si, de fiecare data, mergem cu argumentele pana la capat. Totusi, suntem oameni inteligenti. Tocmai de aceea, fiecare dintre noi incearca sa inteleaga punctul de vedere al celuilalt si astfel ajungem la un compromis care sa ne multumeasca pe amandoi. Intr-o casnicie este important sa intelegi ce vrea sa-ti transmita partenerul.

Ce ai fi dispus sa faci pentru a-ti arata dragostea?
Sunt dispus sa fac absolut orice. O iubesc la nebunie pe Ioana si consider ca merita sa fac totul pentru a-i demonstra cat de mult conteaza pentru mine. Sotia mea reprezinta femeia ideala, femeia la care am visat tot timpul. Cred ca nimic nu este prea mult pentru Ioana. Ce mai, sunt norocos ca am gasit-o! Dar cred ca si ea este norocoasa ca m-a intalnit pe mine. Suntem facuti unul pentru celalalt.

Ati stabilit anumite "reguli" interne?
Am stabilit niste reguli dragute. Atunci cand ninge, Ioana trebuie sa-mi faca gogosi. In schimb, atunci cand ploua, eu trebuie sa-i prepar clatite. Numai ca, pana acum, iarna a fost generoasa cu Ioana. Astfel ca, fara sa vreau, tin regim. Dar sper ca zapada sa-si faca, in curand, aparitia, ca sa ma bucur de gogosile sotiei mele. (Adrian Vaduva)

×
Subiecte în articol: antimonden