x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - EDA

Patru intrebari pentru - EDA

05 Ian 2005   •   00:00

O cantareata pacifista si iubitoare de delfini

Cum de ti-ai botezat albumul "Intre pamant si cer"?
Intre pamant si cer vad un spatiu in care putem intalni o multime de lucruri, dar mai ales omul si gandurile lui. E ca si cum am pleca intr-o calatorie pornita din miezul lucrurilor care ne macina. Este o calatorie care parca un are un sfarsit, dar in care, in fiecare clipa, descoperi noi si noi lucruri. Pana si albumul meu este o astfel de calatorie, dar in acorduri muzicale.

De ce ai scris in CV ca ai o cicatrice postoperatorie pe gat?
In prezentarea mea era o intrebare legata de semnele particulare pe care le am… Probabil ca toata lumea se astepta sa dau un raspuns cat de cat hazliu. Ei bine, din acest punct de vedere, am dezamagit mult. Dar le-am spus adevarul: cicatricea provine de la o operatie extrem de dureroasa pe care am suferit-o acum cativa ani. E chiar dragut CV-ul meu cu un asemenea detaliu, nu-i asa?

Nu-ti place sa gatesti. Cum se impaca sotul tau cu treaba asta?
S-a obisnuit. Gatim foarte des impreuna. Asa uita si el ca mie nu-mi place sa gatesc si iese si mancarea foarte buna! Daca facem totul cu multa dragoste, toata mancarea iese delicioasa! Si nu numai mancarea! Si, pana la urma, daca ne luam la intrecere, sigur tot eu ies castigatoare, pentru ca, atunci cand gatesc, cant, iar mancarea parca prinde gustul cantecului meu frumos!

De ce te compari cu un delfin?
Pentru ca sunt prietenoasa si nu intru in vorba decat cu oamenii buni, pentru ca am instincul de a ma feri de cei care nu imi vor binele. Intocmai ca delfinul, nu? Si pentru ca sunt o pacifista! Mai ales pentru ca sunt o pacifista. Sunt rabdatoare si perseverenta, in acelasi timp. Si am credinta ca muzica pe care o cant va atinge inimile oamenilor. Foarte mult ma ajuta si vocea. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden