x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Florin Busuioc

Patru intrebari pentru Florin Busuioc

20 Mar 2004   •   00:00

Un proaspat tatic si un actor roman care a jucat in rolul unui sarb

  • De cand prezinti meteo la ProTV, ai devenit cumva expert in prognoza vremii?

    Nici vorba de asa ceva. E adevarat ca ma documentez, consult mai multe surse, dar nu pot afirma nici pe departe ca sunt expert in prognoza vremii. Dupa parerea mea, vremea este ca si femeia, adica nu o poti cunoaste niciodata. Amandoua sunt la fel de schimbatoare. Deci, asa cum nici un barbat nu poate spune ca este expert in femei, asa pot spune si eu ca nu sunt expert in prognoza vremii.

  • De unde tot scoti problemele de logica din emisiune si cum de ti-a venit ideea asta?

    Ideea ne-a venit mie si lui Mihai Dedu. Tin minte ca Mihai mi-a pus o intrebare cu tot felul de capcane si mi-a trebuit ceva timp sa raspund. Ne-am dat seama ca, daca am recurge la simple probleme de logica si in emisiune, am starni interesul telespectatorilor. Pe cele mai simple le fac eu, pe unele le stiu de mai demult, pe altele le primesc de la prieteni, le iau de pe Internet sau le primesc pe e-mail.

  • Lucrezi aproape in fiecare zi, dar totusi, cum iti place sa-ti petreci timpul liber?

    Nu prea am mult timp liber. Iar acum, cand fetita mea, Natalie, a fost adusa acasa de la maternitate, voi avea si mai putin. Pe de alta parte, sunt destul de ocupat si cu scrisul unor scenarii si compunerea textului pentru cantecul de la inceputul emisiunii lui Teo. De asemenea, la Teatrul "Ion Creanga" s-a reluat piesa in limba franceza "Improvizatie la Alma", o piesa a lui Eugen Ionesco, in care joc si eu.

  • De ce activitatea ta artistica se rezuma mai mult la teatru decat la film?

    Tocmai am terminat de jucat intr-un film englezesc care s-a turnat la Studiourile Mediapro, unde am interpretat rolul unui sarb care vorbea foarte prost romaneste. A fost o adevarata provocare sa fac pe nestiutorul acestei limbi. Am luat legatura pentru acest rol cu un sarb adevarat, pe care l-am rugat sa incerce sa vorbeasca romaneste, pentru a urmari cum pune accentul. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden