x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru: Geanina

Patru intrebari pentru: Geanina

10 Feb 2004   •   00:00

O visatoare care ar vrea s-ajunga pe Luna si sa intalneasca un extraterestru

De ce dragostea-i un biscuit? Apropo de piesa ta care poarta numele asta.
Pentru ca biscuitul merge cu lapte si miere. Si dragostea merge, normal. Lapte si miere inseamna raiul pe pamant si atunci, cum biscuitul merge cu cele doua ingrediente, inseamna ca dragostea-i un biscuit. Si mie imi plac biscuitii, dar mai ales atunci cand sunt plecata pe undeva. Sunt la indemana si tin de foame. Dar mananc numai biscuiti italienesti, care sunt mai buni decat cei romane

Ce-ai face daca ti-ar fi furata masinuta ta? Stiu ca ai un Tico roz la care tii.
Cred ca mi-as smulge jumate de par din cap, pentru ca as sti ca nu sunt prea multe de facut. Cunosc eu cat de eficienta este politia in cazurile astea. Oricum, mi-as trimite papagalul in cautarea hotilor, pentru ca este un fin observator, un bun detectiv si daca i-ar gasi, le-ar trage cate un cioc in cap. Dar cred ca as si rade de hoti, pentru ca masina mea are niste hachite pe care le stiu.

Odata ai declarat ca nu accepti usor o propunere de a juca intr-un film. De ce?
Am avut cateva aparitii ocazionale... Am jucat intr-un episod dintr-un serial difuzat la TVR, intr-un scurtmetraj al lui Radu Munteanu si altele de genul acesta. Apropo de ce m-ai intrebat... nu as accepta prea usor pentru ca la noi filmele sunt demonstrative, scenariile sunt superficial gandite. Poate doar din prietenie as accepta, daca cel care mi-ar propune ar avea nevoie de mine in acel film.

Visezi sa ajungi pe Luna. Ti-ar fi placut sa fii alpinist, pilot de avion?
E o vorba: 12 meserii, 13 saracii. Cand vezi prezentate destine ale oamenilor de exceptie, ai vrea sa fii si tu ca ei. Dar ma opreste realismul. Nu poti excela in prea multe. Prefer sa ma perfectionez in ceea ce fac. Daca as merge pe Luna, as lua cu mine o sticla de Cordon Bleu. Niciodata nu se stie pe cine poti intalni. Poate doar acolo sa fie ceva, vreun extraterestru care sa ma inteleaga. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden