x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - GIA

Patru intrebari pentru - GIA

02 Ian 2005   •   00:00

O artista care vrea sa demonteze mitul numit "fata lu’ tata"

Ai intrat in show-biz pentru ca tata are bani multi?
Ii multumesc lui Dumnezeu ca familia ma poate ajuta, dar eu sunt o persoana independenta si matura, cu toate ca nu trebuie sa demonstrez nimanui acest lucru. "Carcotasii" mi-au creat o imagine de "fata lu’ tata", dar eu nu dorm pe saltele de bani. Este doar o falsa impresie. Oare presa ar fi fost mai indulgenta daca m-ar fi "ajutat" conditionat un barbat cu 30-40 de ani mai in varsta decat mine?

Cine se afla in spatele muncii tale artistice?
In spatele artistului Gia se afla o intreaga echipa. Dincolo de scena este insa familia mea care ma sustine. Daca am avut norocul sa nu mai bat la tot felul de usi pentru sponsorizare si mi-am putut indrepta astfel toata atentia catre muzica nu inseamna ca ar trebui sa-mi fie rusine de acest lucru, atata timp cat nu fac compromisuri si ceea ce realizez ajunge in inimile fanilor mei.

Ai cateva videoclipuri. Esti multumita?
Desi mi-as dori sa promovez cate cinci single-uri pe an prin videoclipuri, cum fac artistii de afara (Shania Twain, Usher, Kylie Minogue), anul trecut am lansat doua videoclipuri, fapt care chiar nu reprezinta mult pentru Romania... De altfel, sunt convinsa ca si alti artisti romani au facut acelasi lucru. Stiu ca fanilor mei nu li se pare mult, dimpotriva, ei vor cat mai multe videoclipuri, iar eu vreau sa tin la parerea lor.

Cum va decurge, in viitorul apropiat, cariera ta artistica?
Pe posturile de televiziune se difuzeaza noul meu videoclip, "Pe cine-as iubi", ce reprezinta primul single de pe urmatorul meu album. Sper ca aceasta piesa sa placa fanilor mei. Lansarea materialului, cel de-al doilea din cariera mea artistica, va avea loc foarte curand, iar in cadrul acestui eveniment voi pregati multe surprize. Va astept pe toti, la concertul de lansare. (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden