x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Melania Medeleanu

Patru intrebari pentru Melania Medeleanu

13 Mar 2004   •   00:00

O stirista, o sotie de cantaret din Taxi si o nora iubita de socri.

  • Te bucuri de ceva vreme de rolul de sotie. Cum te impaci cu socrii?

    Foarte bine. Socrul meu, un Rac veritabil, este tacut, bland si toba de carte. Daca am probleme, stiu la cine trebuie sa caut raspunsurile! E ca un bunic sfatos. Povesteste frumos si nu iesi niciodata nelamurit dintr-o discutie cu el. Iar soacra mea e extrem de vesela si de grijulie. Ne suna sa ne spuna ce-a mai fost la radio sau la televizor, a cui zi de nastere urmeaza, pe cine trebuie sa sunam.

  • Toate-s bune si frumoase. Totusi, ce-ti reproseaza mama soacra cel mai des?

    Cel mai des imi zice ca-l las pe Dan sa fumeze. Si ca nu mananc. Trebuie sa recunosc ca aici e chiar mai rea decat mama! De cate ori vreau sa ma ridic de la masa ma intreaba: "Da’ tu ce-ai mancat? N-ai mancat nimic". Oricum, stau bine la capitolul reprosuri. La ce lista ar fi putut avea... Ori nu le-a gasit pana acum, ori e foarte diplomata. Si inclin sa cred ca varianta a doua e cea valabila.

  • Ti s-a intamplat sa uiti de ziua de nastere a parintilor lui Dan?

    Sun-o pe mama soacra de ziua ei si spune-i "La multi ani!" si poti fi sigur ca te va iubi vesnic. Din fericire, in cazul meu a fost usor sa tin minte cand s-a nascut soacra. Coincidenta face ca mama mea sa fie nascuta la o zi diferenta de cea a mamei lui Dan. Iar tata socru isi serbeaza ziua la o zi dupa a mea. Povestea continua cu Dan, care s-a nascut in aceeasi zi cu fratele meu.

  • Stii care este mancarea preferata a soacrei tale?

    M-ati prins! Nici nu stiu cum sa fac sa nu-mi stric relatiile cu mama soacra. Daca zic ceva si nu nimeresc, s-ar putea sa ma taxeze. Daca spun "nu stiu", iar nu-i bine. Ma scuzati putin, o sa-i dau un telefon s-o intreb ce sa mai gatesc zilele astea. De regula, la intrebari de genul asta primul raspuns care-ti vine in minte e cel care-ti este cel mai aproape de suflet, sau de stomac, in cazul nostru! (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: antimonden