x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru Mihai Traistariu

Patru intrebari pentru Mihai Traistariu

17 Mar 2004   •   00:00

Un cantaret care poate intra in Cartea Recordurilor si pentru care o admiratoare a vrut sa se sinucida.

  • Crezi ca o sa ajungi in Cartea Recordurilor, fiind singurul solist care ridica 5 octave?

    Da, ridic 5 octave si o terta, performanta de care nu se bucura nici macar Michael Jackson. Voi concura cu un alt interpret european la postul RTL din Germania. De fapt, in toata aceasta poveste m-a bagat un impresar neamt, care mi-a vazut videoclipurile si vrea sa ma promoveze in Europa. Mi-ar placea sa ajung in Cartea Recordurilor, m-ar ajuta in primul rand sa devin cunoscut in intreaga lume.

  • Ai scapat de admiratoarea din Iasi, care a vrut sa se sinucida pentru tine?

    Ioana ma suna mereu, imi trimitea mesaje, dar mie nu-mi placea de ea decat ca prietena. I-am explicat ca nu o pot iubi, dar, saraca, se tot incapatana. Zicea ca se omoara pentru mine. Doamne fereste! M-a anuntat ca vrea sa se mute in Constanta, langa mine. Ea a fost cea care m-a ajutat la versurile piesei de la Eurovision, "Crede-ma", pe care am cantat-o in engleza. E o tipa inteligenta.

  • Chiar nu-ti ajuti mama cu bani, asa cum se zvoneste in presa?

    Mi-am ajutat mereu familia cu bani. Ba chiar i-am obisnuit cu narav. In fiecare vara i-am adus pe Litoral si le-am dat cate 20 de milioane de lei ca sa se distreze. Apoi, le-am trimis si bani. Zvonul ca nu-i ajut a aparut cand mama a avut o restanta la intretinere de 8 milioane de lei si, cu acordul meu, a scos la vanzare pianul. Lumea a crezut ca ea isi vinde lucrurile din casa.

  • Cum te pregatesti pentru revenirea pe scena muzicala?

    Pregatesc un videoclip solo in primavara. As fi vrut un nume de scena comercial (Adonis), dar Casa de productie la care sunt, Roton, nu a fost de acord. Ma voi numi Mihai si atat. Melodiile le compun impreuna cu baietii din trupa Praf in ochi. Dar am din ce trai pana la revenirea pe scena. Am strans bani si am inchiriat unul dintre apartamentele mele din Constanta, am doua in acest oras, cu 100 de dolari. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden