x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Patru intrebari pentru - OANA ZAVORANU

Patru intrebari pentru - OANA ZAVORANU

15 Dec 2004   •   00:00

Fata rea din "Numai iubirea"

Te consideri o persoana norocoasa?
M-am nascut sub semnul Gemenilor si sunt tare mandra de zodia mea. Am fost foarte norocoasa sa ma nasc intr-o familie buna, care mi-a oferit, pe langa educatie, tot ce-si poate dori un copil. Ai mei mi-au indeplinit toate poftele si capriciile unui copil rasfatat, obisnuit sa creasca fara frati si surori. In schimb, imparteam jucariile cu ceilalti copii, care se bucurau intotdeauna sa ma aflu printre ei.

Ce defecte crezi ca ai?
Nu ma pot trezi dimineata. Locuiam pe o straduta din Dorobanti, foarte aproape de Liceul "Caragiale", unde am invatat. Si aproape in fiecare zi intarziam. Colegii imi gaseau intotdeauna o "scuza". Le spuneau profesorilor ca am scapat metroul sau ca n-a venit tramvaiul, desi stiau ca stau la doua minute distanta. Chiar si la televiziune, ca sa ma sperie, mi-au spus odata ca-mi fac "cadou" un matinal.

Mai ai timp sa faci treburi gospodaresti?
Eh, ca fiecare. Am pe cineva care vine de doua-trei ori pe saptamana, asa ca mie nu-mi ramane prea mare lucru de facut. Duc gunoiul, strang canile de pe masa cand se aduna prea multe, spal vasele si pun rufele in masina de spalat. Sunt zile in care am un program foarte incarcat. N-am timp nici sa mananc acasa. Cele mai romantice momente le petrecem seara, cand ma intalnesc acasa cu Pepe.

Vei putea fi perceputa ca o "fata buna"?
Sa va spun ceva: consider ca in anii trecuti am stat prea mult in umbra. Dar asta s-a intamplat pana sa ajung la Acasa TV. Sunt atat de puternica si de ambitioasa incat simt ca am o forta extraordinara si voi incerca sa ajung vedeta cea mai buna si cea mai iubita de oameni. Sunt convinsa ca pot da mai mult , chiar daca rolul meu in "Numai iubirea" este unul negativ. (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden